Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ce se intampla cu leul, cu o zi inainte de votul pe motiunea de cenzura

Antena3 Antena3,
Ce se intampla cu leul, cu o zi inainte de votul pe motiunea de cenzura

Moneda nationala a atins marti cel mai slab nivel din aproape ultimii cinci ani in raport cu euro, care a fost cotat la 4,5957 lei, in crestere cu 0,98 bani 0,21%) comparativ cu sedinta de luni, scrie. continuă pe Antena3

Scenariu posibil: Dragnea ar vrea sa amane votul la motiunea de cenzura pentru saptamana viitoare

Liviu Dragnea si PSD ar putea amana votul la motiunea de cenzura pentru saptamana viitoare, in loc de maine, au declarat pentru HotNews. ro surse din PSD. Practic, miercuri ar urma sa fie dezbatuta motiunea, dar votul ar urma sa fie programat saptamana viitoare. Motivul? PSD are nevoie sa castige timp pentru negocieri cu parlamentari PNL si PMP, dat fiind ca acordul cu UDMR e in pericol. O decizie finala ar urma sa fie luata azi.

Orban: Parlamentarii liberali nu vor participa la sedinta de plen de duminica. PNL ar trebui sa se abtina la votul pe motiunea de cenzura

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata ca senatorii si deputatii liberali nu vor participa la sedinta Parlamentului care va fi convocata duminica si a spus ca, in opinia sa, PNL nu ar trebui sa voteze la motiunea de cenzura impotriva lui Sorin Grindeanu, dar a precizat ca decizia va fi luata luni de catre conducerea partidului.

Criza politica ingroapa moneda nationala: Cat a ajuns sa coste un euro

Criza politica din Romania are efecte puternice in plan economic. Astfel leul s-a depreciat, Banca Nationala a anuntat un curs de 4. 5859 de lei pentru un euro. Astfel, moneda nationala a ajuns.

Dragnea si-a pus partidul in cap inainte de motiunea de cenzura. Ultimele calcule

Negocierile dintre PSD si UDMR pentru sustinerea motiunii de cenzura au esuat, dupa ce mai multi parlamentari social-democrati din Ardeal au criticat revendicarile UDMR, cum ar fi Ziua maghiarilor sau autonomia culturala, promise in prima faza de Liviu Dragnea. Astfel, votul pentru motiune va fi pe muchie de cutit.

Presedintele Iohannis, avertisment de la Berlin, inainte de motiunea de cenzura: Atrag atentia PSD sa nu introduca in negocieri chestiuni care nu trebuie negociate, de exemplu autonomie pe criterii etnice. Romania are nevoie de un premier integru si un Gu

Presedintele Klaus Iohannis i-a avertizat, marti, pe social-democrati sa-si rezolve problema pe care au creat-o, cerandu-le, totodata, sa nu introduca in negocieri chestiuni care nu trebuie negociate, precum un fel de autonomie pe criterii etnice. Totodata, seful statului a precizat ca, in cazul in care motiunea de cenzura va trece, nu va numi ca prim-ministru decat o persoana integra.

Moneda nationala a atins, marti, cel mai slab nivel din aproape ultimii cinci ani in raport cu euro

Leul a atins, marti, cel mai slab nivel din aproape ultimii cinci ani in raport cu euro, care a fost cotat la 4,5957 lei, in crestere cu 0,98 bani 0,21%) comparativ cu sedinta de luni, potrivit Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )