Libnet.ro
UNICEF

08:17

Ce se intampla in organismul tau daca consumi apa calda in fiecare dimineata

Antena3 Antena3,
Ce se intampla in organismul tau daca consumi apa calda in fiecare dimineata

Daca incepi ziua cu un pahar de apa fierbinte pe stomacul gol, metabolismul tau primeste un impuls. Bacteriile nu vor fi confortabile in corpul tau daca primul lucru pe care il faci dimineata este sa bei. continuă pe Antena3

Situatie dramatica pentru bolnavii din spitalele Capitalei! Ce au ajuns sa faca dupa ce au ramas fara apa calda si caldura

Suntem in anul 2019, dar asta nu se simte in toate cartierele din Bucuresti. Avariile aparute in sistemul de termoficare au facut ca locuitorii din mai multe zone sa stea zile intregi fara apa si caldura, pe un frig cumplit. Mai grav este ca situatia s-a regasit si in cateva spitale din Capitala, unde bolnavii .

UPDATE Care este situatia spitalelor din Bucuresti ramase fara apa calda si caldura. RADET se scuza prezentand intr-un comandament cateva din tevile sistemului invechit (FOTO)

UPDATE RADET a anuntat ca problema de la Fundeni a fost remediata, la mai bine de 24 de ore distanta de momentul in care cea mai mare unitate medicala a Bucurestiului ramanea fara apa calda si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )