Libnet.ro
UNICEF

10:16

Ce se intampla cu salariile profesorilor care sunt nevoiti sa stea acasa in aceasta perioada. Anuntul ministerului

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu salariile profesorilor care sunt nevoiti sa stea acasa in aceasta perioada. Anuntul ministerului

Ministerul Educatiei, prin vocea ministrului Monica Anisie, incearca sa faca un pic de lumina si in ceea ce privesc salariile profesorilor care, in situatia data, sunt obligati ca, pana dupa sarbatorile pascale, sa stea acasa. Ce se intampla cu salariile profesorilor care sunt nevoiti sa stea acasa in aceasta perioada Dupa ce Ministrul Educatiei, Monica . continuă pe Playtech

CORONAVIRUS |Persoanele peste 70 de ani, rugate de stea acasa pentru 4 luni, in Marea Britanie

Pentru a evita trasmiterea noului coronavirus, toate persoanele cu varsta de 70 de ani si peste din Marea Britanie vor fi sfatuite sa stea acasa in saptamanile urmatoare, a informat, duminica, secretarul.

Decretul Starii de Urgenta publicat in Monitorul Oficial. Care sunt cele mai aspre masuri luate!

Conform unui comunicat transmis astazi, de catre Presedintele Iohannis, Romania intra in Starea de Urgenta, pe baza unui decret dat si semnat de Presedinte. Tot astazi, Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca starea de urgenta pe intreg teritoriul Romaniei va fi pentru 30 de zile. UPDATE: Decretul dat de Presedintele Iohannis, prin care se declara .

Aglomeratie la vama. Care sunt timpii de asteptare pentru cei care vor sa intre in Romania

Potrivit aplicatiei online de monitorizare a traficului la frontiere, de pe site-ul Politiei de Frontiera, romanii care se intorc in tara prin Punctul de Trecere a Frontierei PTF) Nadlac II, trebuie sa astepte cel putin 120 de minute pentru a putea trece, din cauza verificarilor sistematice care au loc. Aglomeratie la vama. Care sunt timpii .

Care sunt, de fapt, cele mai bune luni pentru a vizita Grecia. Date noi, tinand cont de incalzirea globala

Toata lumea spune ca cele mai bune luni pentru a vizita Grecia sunt cele de primavara, inceputul verii si apoi de la finalul lui septembrie pana la mijlocul lui octombrie. in aceste perioade va puteti bucura de vreme blanda, preturi mai bune, evitati aglomeratia si canicula. in iulie, august si la inceput de septembrie temperaturile .

FOTO VIDEO Cumparaturi in vremea coronavirusului: cum ii facem pe bunici sa stea acasa. Experimentul Adevarul la Cluj

Daca te uiti pe geam, vezi doar batrani care se plimba, a constatat unul dintre voluntarii initiativei civice Va ajutam din Cluj, care are ca scop evitarea raspandirii coronavirusului la persoanele in varsta. Acelasi lucru l-au constatat si reporterii Adevarul la o scurta iesire in oras. Psihologul Daniel David ne-a explicat cum putem sa tinem persoanele in varsta acasa.

HOROSCOP 16 MARTIE. Berbecii trebuie sa isi rezolve planurile, Racii sunt nevoiti sa fie flexibili

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 16 MARTIE 2020; astazi este ziua in care Mercur, planeta comunicarii si gandirii, revine in zodia Pesti dupa ce a fost retrograd in aceasta zodie apoi in Varsator, a iesit din retrograd in Varsator unde a mai stat o saptamana si acum revine in Pesti in miscarea sa directa.

Coronavirus. Bulgaria va creste salariile medicilor care lucreaza cu pacienti cu Covid-19

Bulgaria va creste salariile tuturor medicilor implicati in tratarea pacientilor cu Covid-19 cu 1. 000 de leva 566 de dolari) pe luna si ofera sprijin sub forma de lichiditati pentru afacerile lovite de catre masurile de a opri raspandirea coronavirusului, au spus oficialii duminica, relateaza Reuters. Coronavirus in Romania: Sindicatele cer sporuri intre 55% si 85% din salariu pentru personalul medical care trateaza pacienti infectati.

Starea de urgenta decretata in Romania. Care sunt masurile adoptate

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a semnat, luni, decretul prin care instituie starea de urgenta pe intreg teritoriul tarii pentru urmatoarele 30 de zile ca masura preventiva in timpul pandemiei de coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )