Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ce se intampla cu Sectia Speciala. Catalin Predoiu: Vom face pasul decisiv cand vom fi siguri

B1 B1,
Ce se intampla cu Sectia Speciala. Catalin Predoiu: Vom face pasul decisiv cand vom fi siguri

Desfiintarea Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie Sectia Speciala) ramane o prioritate pentru Guvernul Orban. Catalin Predoiu, ministrul Justitiei, a facut dezvaluirea, care a prezentat st. continuă pe B1

CATALIN PREDOIU: Se impune un razboi total contra traficantilor de persoane si a crimei organizate

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, le-a cerut, azi, procurorului general, Gabriela Scutea, si procurorului-sef DIICOT, Giorgiana Hosu, sa continue sa impulsioneze procurorii in anchetarea si inculparea fenomenului de trafic de persoane si crima organizata.

Catalin Predoiu, ministrul Justitiei, a demis conducerea Penitenciarului Drobeta-Turnu Severin, dupa cazul minorei incendiate de criminalul in serie eliberat conditionat

Catalin Predoiu, ministrul Justitiei, a demis conducerea de la Penitenciarul Drobeta-Turnu Severin, dupa evaluarea procesului-verbal referitor la eliberarea conditionata a criminalului in serie condamnat pe.

Reorganizare la Ministerul Justitiei. Catalin Predoiu face primii pasi pentru modificarea Codurilor Penale

Reorganizarea Corpului de control al ministrului justitiei va avea loc la nivel de Directie, iar ministrul va putea sesiza Inspectia Judiciara pentru a se stabili daca exista indiciile savarsirii unei abateri disciplinare de catre procurori, se arata intr-un comunicat al Ministrului Justitiei dat, luni, publicitatii. Documentul vorbeste si despre comisii de elaborare a proiectelor de Coduri, semn ca MJ face primii pasi pentru modificarea lor.

Mircea Negulescu, zis Portocala, a fost trimis iar in judecata de Sectia speciala. Fostul procuror al DNA Ploiesti e acuzat de cercetare abuziva si influentare a declaratiilor martorilor (VIDEO)

Mircea Negulescu a fost trimis in judecata de Sectia de investigare a infractiunilor din justitie SIIJ), asa-zisa Sectie speciala. Fostul procuror de la DNA Ploiesti este anchetat intr-un dosar in care este.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )