Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ce se intampla cu supravegherea copiilor dupa 15 mai, cand parintii revin la munca. Raspunsul lui Vela

Adevărul Adevărul,
Ce se intampla cu supravegherea copiilor dupa 15 mai, cand parintii revin la munca. Raspunsul lui Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a precizat, joi seara, raspunzand unei intrebari, ca ministrul Muncii, Violeta Alexandru, analizeaza o posibilitate tehnica valabila in conformitate cu Codul Muncii pentru supravegherea copiilor si dupa incetarea starii de urgenta, cand parintii revin la munca, dar copiii nu reincep scoala. continuă pe Adevărul

Cele patru scenarii luate in calcul de autoritati dupa 15 mai, cand expira decretul privind starea de urgenta - Orban

Autoritatile evalueaza toate posibilitatile dupa data de 15 mai, fiind patru variante: prelungirea starii de urgenta, instituirea starii de alerta, emiterea ordinului privitor la epidemie cu risc major si ipoteza in care nu va fi necesara nicio forma speciala, a declarat miercuri premierul Ludovic Orban.

Somajul tehnic platit de stat, in vizorul autoritatilor: ce se intampla dupa 15 mai, conform ministrului Muncii

Foarte multi romani se afla la aceasta ora in somaj tehnic si sunt panicati de situatia in care se vor afla dupa 15 mai. Ministrul Muncii si Protectiei Sociale are insa o veste.

Ce se intampla cu nuntile dupa 15 mai. Raspunsul ironic al lui Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a fost intrebat, joi seara, daca se vor putea organiza nunti dupa data de 15 mai. Vela afirma ca respectarea in continuare a tuturor masurilor poate aduce o perspectiva optimista si in acest domeniu si ca specialisti vor evalua situatia in functie de contextul epidemiologic din acel moment.

Digi24: Autoritatile analizeaza declararea starii de alerta dupa 15 mai. intalnire Klaus Iohannis-Ludovic Orban, miercuri, pe aceasta tema

Guvernul si Presedintele analizeaza ipoteza declararii starii de alerta dupa data de 15 mai, cand expira starea de urgenta instituita prin decret de Klaus Iohannis. Este o masura necesara pentru a putea fi mentinute, legal, unele dintre restrictiile impuse.

Orban: Parcurile si hotelurile ar putea fi deschise dupa 15 mai, dar locurile de joaca si restaurantele vor ramane inchise pentru ca prezinta un risc epidemiologic mare

Premierul Ludovic Orban a declarat, intr-un interviu pentru Digi24. ro, ca parcurile si hotelurile ar urma sa fie deschide dupa 15 mai, dar locurile de joaca pentru copii si restaurantele vor ramane inchise pentru ca prezinta un risc epidemiologic mare.

Somaj tehnic: Ce se intampla cu angajatii firmelor a caror activitate este restrictionata si dupa 15 mai

Premierul Ludovic Orban a declarat ca firmele care vor ramane sub masurile de restrictie a activitatii vor beneficia in continuare de plata somajului tehnic pentru angajati si dupa data de 15 mai.

Coronavirus in Romania: Peste 12.200 de imbolnaviri Numarul de decese a trecut de 700 Situatia in fiecare judet

Numarul cazurilor de coronavirus din Romania a depasit pragul 12. 000, conform raportarilor de joi. Bilantul deceselor a ajuns la 717. Autoritatile iau in calcul patru scenarii dupa 15 mai, cand expira decretul privind starea de urgenta. Ministrul de Interne, Marcel Vela, spune ca varianta finala depinde de cum vor fi respectate restrictiile in urmatoarea perioada si avertizeaza ca daca facem gratare si intindem chefurile, s-ar putea ca din 15 mai sa nu avem atatea masuri relaxate. 45 Alte sase decese au fost raportate. Este vorba de pacienti din Mures. Bilantul deceselor ajunde la 717. 40 Alte sase decese au fost raportate, numarul mortilor ajungand la 711. 09 Numarul de decese a trecut de 700. Ultimele date raportate: 705 morti. 40 Angajata a DGASPC Dolj, diagnosticata cu COVID-19. A luat boala de la sotul ei, politist15. 09 Dupa aproape o luna, Spitalul Judetean Suceava revine la conducere civila13. 09 Care sunt cele mai afectate judete si care sunt zonele cu cel mai mic numar de cazuri Situatia in fiecare judet.

Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii: Redeschiderea restaurantelor si cluburilor dupa 15 mai, nepotrivita. Hotelurile si pensiunile ar putea fi utilizate, respectand distantarea sociala (VIDEO)

Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a explicat ca nu ar fi potrivit ca restaurantele, cluburile si alte locuri aglomerate sa fie redeschise dupa 15 mai cand expira starea de.

Orban: Dupa 15 mai, autoritatile vor ridica acele restrictii pentru care exista cel mai mic risc epidemiologic

Premierul Ludovic Orban a declarat ca intr-o prima faza, dupa data de 15 mai, autoritatile vor ridica acele restrictii pentru care exista cel mai mic risc epidemiologic, punctand ca acest lucru se va face gradual, scrie Agerpres.

Nici dupa 15 mai nu vom merge la restaurant sau la mall, nu vom iesi din localitate fara motiv

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti seara, ca nici dupa data de 15 mai, in Romania nu vor f.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2855 seconds )