Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ce se intampla vineri dimineata la casa lui Emi Pian. Cand va fi inmormantat interlopul

Playtech Playtech,
Ce se intampla vineri dimineata la casa lui Emi Pian. Cand va fi inmormantat interlopul

De marti, 4 august, vila lui Emi Pian este impanzita de lume dar si de forte de ordine, care mai nou le distribuie celor care vin la priveghiul fostului sef al clanului Duduienilor; masti de protectie si ii indeamna la repsectrea normelor de distantare sociala. Furnicar in Rahova la priveghiul lui Emi Pian Conform traditiei . continuă pe Playtech

Ce se intampla acum la casa lui Emi Pian. Jale si razbunare! Sute de oameni s-au adunat acolo!

Jale si razbunare - asta promit cei din clanul Duduienilor dupa moartea lui Emi Pian. Rudele interlopului au ridicat trupul de la Medicina Legala si se pregatesc de priveghi.

Florin Salam, in casa lui Emi Pian. Ce s-a intamplat chiar azi noapte

Florin Salam a fost azi-noapte in casa lui Emi Pian si a cantat pentru rudele indoliate, desi este in proces cu Duduienii. Acestia l-ar fi extorcat pe el si pe Nicolae Guta de suma de 100000 de euro. Florin Salam, acasa la Emi Pian. Ce s-a intamplat marti noapte in locuinta interlopului Manelistul Florin Salam .

Seful Politiei Capitalei a ajuns la casa lui Emi Pian. Mobilizare fara precedent a Politiei la casa liderului clanului

Mobilizare fara precedent a politiei la casa interlopului Emi Pian. Fortele de ordine au inconjurat locul si nu mai lasa pe nimeni sa intre. Acum, la capataiul liderului de clan este numai familia, dupa ce ieri s-au perindat sute de oameni. Chiar si seful Politiei Capitalei, Bogdan Berechet a ajuns la fata locului.

EXCLUSIV VIDEO Ce mesaj a aparut pe gardul casei lui Emi Pian. Ce se intampla acum la palatul de langa Penitenciarul Rahova

Clanul Duduianu trece prin momente grele dupa ce un membru important a decedat tragic. Emi Pian, fiul lui Nicolae Duduianu, a fost injunghiat in timpul unui joc de barbut, in noaptea de luni spre marti. Astfel, la casa lui Emi Pian sunt asteptati multi oameni din lumea interlopa pentru a prezenta condoleante si pentru a .

Urmeaza macelul! Ce se intampla cu Duduienii, dupa moartea lui Emi Pian

Moartea lui Emi Pian a dat cursul unui adevarat razboi in lumea interlopa, atfel ca dupa priveghi a avut loc chemarea la razbunare: Sange pentru sange! Nici copiilor lor sa nu scape!. Si uite asa urmarile asasinarii liderului clanului Duduianu vor transforma Capitala intr-un teatru de razboi. Mai multe detalii, in continuare. Clanul Duduianu vrea .

Marcel Vela, despre inghesuiala de la priveghiul lui Emi Pian: S-au dat amenzi, dar Politia nu poate intra intr-o casa fara aprobarea celui care decide in zona penala (VIDEO)

Desfasurare de forte la casa lui Emi Pian, fostul sef al clanului Duduienilor, ucis in urma cu cateva zile. Politia si Jandarmeria a impanzit zona si au montat si garduri exact ca la un protest pentru a.

Amenzi la priveghiul interlopului Emi Pian. Sute de oameni fara masca de protectie

Politistii au dat zeci de amenzi, in aceasta dupa-amiaza, oamenilor prezenti la casa interlopului Emi Pian, acolo unde familia a organizat un priveghi, dupa ce trupul neinsufletit al liderului Duduienilor a fost adus acasa.

Tatal lui Emi Pian, Nicolae Duduianu, stare de soc cand a aflat dimineata de moartea fiului

Tatal lui Emi Pian, Nicolae Duduianu, a suferit un soc cand a aflat de moartea fiului sau. Nicolae Duduianu ar fi avut imediat probleme cu inima, dar nu ar fi suferit un infarct, care ar fi dus la deces, asa cum alte surse au transmis.

Tatal lui Emi Pian, Nicolae Duduianu, a murit cand a aflat dimineata de moartea fiului. I-a stat inima!

Tatal lui Emi Pian, Nicolae Duduianu, a murit cand a aflat de moartea cunoscutului interlop. Nicolae Duduianu ar fi facut infarct, scrie cancan. ro.

Dubla tragedie in Clanul Duduienilor. Tatal lui Emi Pian, Nicolae Duduianu, a facut infarct cand a aflat de moarte fiului sau

Interlopul Nicolae Duduianu, supranumit Pian, a suferitun atac de cord,luni dimineata, cand a aflat ca fiul sau, Emi Pian a murit in cursulnoptii, in urma unei batai sangeroase, potrivit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )