Libnet.ro
UNICEF

22:45

INTERCEPTARI. Cum l-a presat Sergiu Lucinschi pe omul de afaceri Alexandru Horpos sa-i dea cei 4 milioane de euro

România Liberă România Liberă,
INTERCEPTARI. Cum l-a presat Sergiu Lucinschi pe omul de afaceri Alexandru Horpos sa-i dea cei 4 milioane de euro

Fiul fostului sef de stat moldovean Sergiu Lucinschi a folosit un limbaj explicit si extrem de dur pentru a-l determina pe omul de afaceri Alexandru Horpos sa ii dea banii ceruti. El i-a spus omului de afaceri sa se gandeasca daca vrea sa stea la puscarie. Nu stiu, sa stai tu, undeva. Uite la Copos, sa stai sapte ani din viata asta scurta undeva . Eu asa m-as gandi, l-a avertizat Lucinschi pe Alexandru Horpos. continuă pe România Liberă

INTERCEPTARI. Cum l-a presat Lucinschi pe omul de afaceri Alexandru Horpos ca sa-i dea banii: Sa stai tu undeva, uite la Copos, sa stai sapte ani din viata asta scurta

Fiul fostului sef de stat moldovean Sergiu Lucinschi a folosit un limbaj explicit pentru a-l determina pe omul de afaceri Alexandru Horpos sa ii dea banii ceruti. El i-a spus omului de afaceri sa se gandeasca daca vrea sa stea la puscarie. Nu stiu, sa stai tu, undeva. Uite la Copos, sa stai sapte ani din viata asta scurta undeva . Eu asa m-as gandi, l-a avertizat Lucinschi pe Alexandru Horpos.

INTERCEPTARI Sergiu Lucinschi cerea 2 milioane de euro ca sa isi tina copiii la scoala

Interceptarile din referatul procurorilor de la Bucuresti arata ca Sergiu Lucinschi ii spunea omului de afaceri santajat ca are nevoie de bani pentru a-si tine copiii la scoala, prima transa solicitata fiind de 2 milioane de euro. Dosarul procurorilor contine mai multe interceptari telefonice si ambientale.

Perchezitii DNA la Sergiu Lucinschi, fiul lui fostului presedinte al Republicii Moldova. Acuzatii de SANTAJ de 4.000.000 euro. Omul de afaceri, adus la DNA

UPDATE: Omul de afaceri Sergiu Lucinschi, suspectat de fapte de coruptie, a fost adus, luni noapte, la sediul central al DNA pentru a fi audiat, relateaza Mediafax.

Sergiu Lucinschi, retinut de DNA

Omul de afaceri Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova Petru Lucinschi, a fost retinut, ieri seara, de procurorii DNA, dupa audieri de aproape doua ore si perchezitii la locuinta sa din Voluntari, scriu surse din presa.

DNA: Sergiu Lucinschi se lauda la telefon ca tatal sau, fost presedinte al Republicii Moldova, a facut toata combinatia

Sergiu Lucinschi, cercetat sub control judiciar pentru fapte de coruptie, a afirmat, intr-o discutie cu omul de afaceri Alexandru Horpos, ca tatal sau, Petru Lucinschi, fost presedinte al Republicii Moldova, a.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Moldovei Petru Lucinshi, retinut de DNA

Omul de afaceri Sergiu Lucinschi, suspectat de fapte de coruptie, a fost retinut de procurorii DNA, dupa ce a fost audiat aproape doua ore si i-a fost perchezitionata locuinta. Lucinschi va fi dus in arest si.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al R. Moldova, adus la DNA pentru a fi audiat

Omul de afaceri Sergiu Lucinschi, suspectat de fapte de coruptie, a fost adus, luni noapte, la sediul central al DNA pentru a fi audiat. Lucinschi nu a facut nicio declaratie la intrarea in sediul DNA, potrivit Mediafax.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, retinut de procurorii DNA

Omul de afaceri Sergiu Lucinschi, suspectat de fapte de coruptie, a fost retinut de procurorii DNA, dupa ce a fost audiat aproape doua ore si i-a fost perchezitionata locuinta.

UPDATE. Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, RETINUT de DNA. Acuzatii: SANTAJ de 4.000.000 euro

UPDATE: Omul de afaceri Sergiu Lucinschi, suspectat de fapte de coruptie, a fost RETINUT, luni noapte, de procurorii DNA. Acuzatii: santaj si trafic de influenta, pentru care a cerut 4. 000 de euro.

Sergiu Lucinschi este anchetat de procurorii DNA

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova Petru Lucinschi, este anchetat de procurorii DNA, potrivit unui comunicat emis de DNA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )