Libnet.ro
UNICEF

17:00

Interlopul Kamaz a fost extradat din Republica Moldova si depus in arestul IPJ Salaj

Adevărul Adevărul,
Interlopul Kamaz a fost extradat din Republica Moldova si depus in arestul IPJ Salaj

Procedurile de extradare ale barbatului in varsta de 30 de ani, acuzat de favorizarea faptuitorului, tainuire si conducerea unui vehicul fara permis, au durat aproape doua luni. continuă pe Adevărul

5 diplomati rusi, declarati persona non grata de autoritatile din Republica Moldova

Cinci diplomati de la Ambasada Rusiei la Chisinau au fost declarati persona non grata in Republica Moldova, anunta Deschide. md. Informatia a fost confirmata de Artur Sarbu, consilierul ministrului de Externe si al Integrarii Europene din tara vecina, Andrei Galbur.

Republica Moldova declara cinci diplomati rusi persona non grata

ACTUALIZARE 21:52 Presedintele Dodon condamna drept revoltatoare expulzarea celor cinci diplomati rusi din Republica Moldova Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, considera ca declararea celor cinci diplomati rusi persona non grata de catre Guvernul de la Chisinau reprezinta un gest revoltator, pe care il condamna in mod categoric. ------------- Un numar de cinci diplomati rusi au fost declarati astazi persona non grata de catre autoritatile de la Chisinau, informeaza Deschide. md.

Cutremur in Republica Moldova, dupa arestarea primarului Dorin Chirtoaca. Ministrii isi depun demisiile

Ministrii, viceministrii si sefii de agentii guvernamentale delegati de Partidul Liberal din Republica Moldova isi depun demisia la Cancelaria Guvernului, ca urmare a faptului ca primarul liberal al.

FOTO. Sambata s-a implinit un an de la tragedia aviatica in care au murit patru salvatori SMURD Iasi, in misiune, in Republica Moldova

A trecut un an de la tragedia din Republica Moldova, unde elicopterul SMURD Iasi EC 135 s-a prabusit in misiune, la Haragas. in memoria celor patru salvatori ce nu au putut fi salvati, sambata, s-au tinut slujbe de pomenire, transmite Mediafax.

Dodon: Rusia e interesata sa integreze Republica Moldova. Din punct de vedere politic si economic le este avantajos

Rusia este interesata sa integreze Republica Moldova, pentru ca in toti acesti ani Moscova a subventionat regiunea transnistreana, iar banii de acolo s-au furat. Declaratia a fost facuta de catre Igor Dodon, in cadrul intrevederii cu diaspora moldoveneasca din Ungaria.

Republica Moldova: Partidul Liberal paraseste coalitia de guvernare dupa retinerea primarului Chisinaului, Dorin Chirtoaca

Presedintele Partidului Liberal din republia Moldova, Mihai Ghimpu a anuntat ca formatiunea pe care o conduce va parasit coalitia de guvernare si se va alatura opozitiei, informeaza.

Scene socante pe strada: O femeie a fost arestata din cauza ca nu a respectat codul islamic in privinta vestimentatiei (VIDEO)

Scene socante pe o strada din Iran. O femeie a fost arestata din cauza ca nu a respectat codul islamic in privinta vestimentatiei. Femeia a fost arestata pe strada intr-un mod destul de violent.

MOLDOVA SE CUTREMURA, GUVERNUL SE CLATINA! Ministrii, viceministrii si sefii de agentii guvernamentale si depus DEMISIILE, dupa arestarea lui Chirtoaca

Demisii in bloc in Guvernul de la Chisinau. Dupa arestarea primarului Dorin Chirtoaca, ministrii, viceministrii si sefii de agentii guvernamentale delegati de Partidul Liberal din Republica Moldova.

Republica Moldova declara cinci diplomati rusi persona non grata

Un numar de cinci diplomati rusi au fost declarati astazi persona non grata de catre autoritatile de la Chisinau, informeaza Deschide. md.

5-5! Rusia va recurge la masuri simetrice dupa ce Republica Moldova a expulzat 5 diplomati rusi. Dodon se opune propriului guvern!

Rusia va raspunde deciziei Ministerului de Externe al Republicii Moldova de a expulza cinci diplomati ai ambasadei Federatiei Ruse la Chisinau prin expulzarea unor diplomati moldoveni, a declarat luni Igor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )