Libnet.ro
UNICEF

01:06

Internetul, in plina transformare. Facilitati pentru afacerile online, care primesc adrese specializate

Antena3 Antena3,
Internetul, in plina transformare. Facilitati pentru afacerile online, care primesc adrese specializate

Noua sufixe noi pentru domeniile de pe internet sunt disponibile, in procesul de remodelare al internetului,anunta BBC. Noile nume sunt deschise doar proprietarilor de marci inregistrate, iar publicul larg va avea. continuă pe Antena3

Mutarea operatiunilor in paradisuri fiscale, o solutie doar pentru afacerile mari.

Consultantii fiscali iti recomanda sa fii atent la preturile de transfer daca ai decis sa muti o parte din operatiunile companiei pentru a scapa de fiscalitatea excesiva. Preturile de transfer reprezinta tarifele la care o firma achizitioneaza bunuri sau servicii de la o companie din cadrul aceluiasi grup, dar cu domiciuliul fiscal in alta tara. Specialistii spun ca exista un sistem de informare intre state, iar unele dintre autoritatile financiare au o lista neagra in ceea ce priveste .

TRANZACTIE: Floria.ro, preluata de Zurich Broker. Ce urmeaza pentru floraria online?

Floria. ro, unul dintre principalii jucatori pe piata de florarii online in Romania, a fost cumparata integral de Zurich Broker de la antreprenorul Mugur Frunzetti, care a pus bazele afacerii in urma cu trei ani si jumatate.

Cameron analizeaza noi masuri pentru reducerea factorilor care atrag imigranti in Londra

Premierul britanic David Cameron analizeaza o serie de masuri care sa impiedice imigrantii din cadrul Uniunii Europene UE) sa profite de ajutoarele sociale din Marea Britanie inaintea ridicarii restrictiilor pe piata muncii pentru romani si bulgari la 1 ianuarie 2014.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )