Libnet.ro
UNICEF

01:05

Interventie contracronometru in Parcul Comana din judetul Giurgiu! O parapanta s-a prabusit, iar doua persoane au fost ranite (VIDEO)

B1 B1,
Interventie contracronometru in Parcul Comana din judetul Giurgiu! O parapanta s-a prabusit, iar doua persoane au fost ranite (VIDEO)

Interventie contracronometru in Parcul Comana din judetul Giurgiu! O parapanta cu motor s-a prabusit, duminica dupa-amiaza, iar doua persoane au fost ranite. Incidentul a fost semnalizat la numarul. continuă pe B1

UPDATE Un paramotor in care se aflau doua persoane s-a prabusit intr-un lac din Parcul Comana din judetul Giurgiu. Pasagerul, cetatean strain, a murit

Un paramotor in care se aflau doua persoane s-a prabusit, duminica, in jurul orei 17. 00, in apropierea localitatii Comana, din judetul Giurgiu, anunta News. ro. La locul accidentului a fost trimis un elicopter SMURD, echipajul medical acordand asistenta persoanelor aflate in aparatul de zbor, a declarat pentru News. ro secretarul de stat Raed Arafat. UPDATE 1: Pilotul paramotorului prabusit intr-un lac din Parcul Comana este seful Aerodromului ComanaUPDATE 2: Pasagerul din paramotor, cetatean strain, a murit.

Pasagerul aflat in paramotorul prabusit intr-un lac din Parcul Comana a murit

Un paramotor in care se aflau doua persoane s-a prabusit duminica in localitatea Comana din judetul Giurgiu. Pasagerul, cetatean strain, nu a mai putut fi salvat de echipajul SMURD care a ajuns la locul accidentului, decesul fiind declarat la mai bine de o ora de la accident.

Parapanta cu motor, prabusita in lacul Comana. La bord se afla seful Aerodromului Comana

Un paramotor s-a prabusit duminica, 10 iulie, in localitatea Comana din judetul Giurgiu. La bord se aflau doua persoane.

Scene socante intr-o comuna din judetul Hunedoara: Doi catei au fost ucisi cu cruzime chiar in fata unor copii care se jucau cu puii. Martor: Am suferit un soc emotional (VIDEO)

Scene socante intr-o comuna din judetul Hunedoara. Doi catei de cateva luni au fost ucisi cu cruzime de un localnic chiar in fata unor copii care se jucau cu puii, scriu jurnalistii de la.

Incendiu la un cimitir din judetul Constanta. Vegetatia uscata a fost cuprinsa de flacari

Un incediu a izbucnit vineri seara, la cimitirul din localitatea Chirnogeni, judetul Constanta, potrivit reporterntv. ro La fata locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Inspectoratul pentru Situatii.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.22 seconds )