Libnet.ro
UNICEF

01:05

INTERVIU EXCLUSIV. Premierul Mihai Tudose, DEZVALUIRI iN PREMIERA despre noile legi ale Justitiei

Antena3 Antena3,
INTERVIU EXCLUSIV. Premierul Mihai Tudose, DEZVALUIRI iN PREMIERA despre noile legi ale Justitiei

Premierul Mihai Tudose a vorbit despre noile legi ale Justitiei propuse de ministrul Tudorel Toader, intr-un interviu acordat inexclusivitatelui Mihai Gadea. intrebat daca este. continuă pe Antena3

Premierul Mihai Tudose, in inspectie la noul centru pentru pasapoarte deschis intr-un mall(VIDEO)

Premierul Mihai Tudose a mers luni dimineanta in inspectie la doul sediu al Directiei de pasapoarte, de la un mall din Capitala, informeaza B1 TV. Tudose s-a aratat multumit de situatia de la nou.

Presedintele francez Emmanuel Macron vine joi la Bucuresti. Intalniri cu Klaus Iohannis, cu premierul Mihai Tudose si o vizita la Muzeul Satului

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, care va efectua joi o vizita in Romania, prima de cand a fost numit sef al statului francez. Autoritatile au luat masuri speciale de securitate cu ocazia acestei vizite care face parte din primul turneu european al lui Emmanuel Macron. Pe parcurusl zilei Macron se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis si premierul Mihai Tudose si va vizita Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti.

Ion Cristoiu, despre premierul Mihai Tudose: Un semidoct cu apucaturi de marlan !

Jurnalistul Ion Cristoiu comenteaza in termeni duri in Gandul de marti, de pe blogul sau, sedintele de Guvern si atitudinea premierului Mihai Tudose fata de ministrii. Cristoiu.

Ministrul Tudorel Toader s-a intalnit, la Palatul Victoria, de premierul Mihai Tudose

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a fost chemat, miercuri dupa-amiaza, la Palatul Victoria, premierul solicitand mai multe detalii despre pachetul de legi din Justitie, inclusiv aspectele privind MCV, potrivit unor surse guvernamentale citate de Mediafax.

intalnire intre Emmanuel Macron si premierul Mihai Tudose, la Vila Lac 1

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a ajuns joi dupa amiaza la Vila Lac 1 unde are programat un dejun de lucru cu prim-ministrul roman Mihai Tudose, in contextul vizitei oficiale de o zi pe care o.

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit, la Palatul Victoria, cu Liviu Dragnea, liderul social-democratilor

Prim-ministrul Romaniei, Mihai Tudose, s-a intalnit, luni, cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, la sediul Guvernului, au declarat surse guvernamentale pentru Mediafax. Discutiile vin in contextul in care in urma cu cateva ore directorul TAROM si-a anuntat demisia.

Surse: Premierul Mihai Tudose a discutat, marti, cu Raed Arafat pe tema rectificarii bugetare in cazul UPU

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a discutat, marti, la Palatul Victoria, cu premierul Tudose, pe tema rectificarii bugetare aferente UPU si serviciilor de ambulanta .

Mihai Tudose, despre intalnirea cu Emmanuel Macron: Nu avem o relatie de clienti, ci de parteneriat

Premierul Mihai Tudose a vorbit despre intalnireatete-a-tete pe care a avut-o cu presedintele francez Emmanuel Macron, intr-un interviu acordat in exclusivitate lui Mihai.

Mihai Tudose: E o cale lunga pana la noile legi ale Justitiei

Premierul Mihai Tudose a vorbit despre noile legi ale Justitiei propuse de ministrul Tudorel Toader, intr-un interviu acordat inexclusivitatelui Mihai Gadea. intrebat daca este.

UPDATE Intrevedere privata intre premierul Mihai Tudsose si Emmanuel Macron, la cererea presedintelui francez - surse

Prim-ministrul Mihai Tudose a avut, joi, o intrevedere privata cu presedintele francez Emmanuel Macron, la cererea acestuia din urma, au declarat pentru News. ro surse guvernamentale. Macron a fost primit de catre premier la Vila Lac 1, unde vor avea un dejun de lucru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )