Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Tudose: E o cale lunga pana la noile legi ale Justitiei

Antena3 Antena3,
Mihai Tudose: E o cale lunga pana la noile legi ale Justitiei

Premierul Mihai Tudose a vorbit despre noile legi ale Justitiei propuse de ministrul Tudorel Toader, intr-un interviu acordat inexclusivitatelui Mihai Gadea. intrebat daca este. continuă pe Antena3

INTERVIU EXCLUSIV. Premierul Mihai Tudose, DEZVALUIRI iN PREMIERA despre noile legi ale Justitiei

Premierul Mihai Tudose a vorbit despre noile legi ale Justitiei propuse de ministrul Tudorel Toader, intr-un interviu acordat inexclusivitatelui Mihai Gadea. intrebat daca este.

Mihai Tudose: Ministrul Justitiei va finaliza pana la 1 septembrie pachetul de legi privind reforma justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va prezenta pana la 1 septembrie pachetul de legi privind justitia, a anuntat, duminica seara, premierul Mihai Tudose la Antena 3, subliniind ca acesta are o misiune foarte, foarte grea: Nu, stiu, pot sa fiu multumit sau nemultumit de domnul Toader. ) Are o sarcina foarte, foarte grea: de a finaliza acel pachet de reforma a justitiei, a afirmat Tudose, citat de Agerpres.

Surse politice: Mihai Tudose l-a convocat pe Tudorel Toader la Guvern, pentru a discuta despre propunerile de modificare a legilor justitiei

Premierul Mihai Tudose l-a convocat miercuri dupa-amiaza pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la Guvern, pentru a discuta despre propunerile de modificare a legilor justitiei, au declarat pentru Hotnews. ro surse politice.

SURSE Mihai Tudose l-a convocat pe Tudorel Toader la Guvern, pentru a discuta despre propunerile de modificare a legilor justitiei

Premierul Mihai Tudose l-a convocat miercuri dupa-amiaza pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la Guvern, pentru a discuta despre propunerile de modificare a legilor justitiei, au declarat pentru Hotnews. ro surse politice.

Mihai Tudose, interviu pentru Antena 3: Noul proiect pe Legile Justitiei trebuie supus mai intai dezbaterii publice. Nu vom apela la OUG/ Sa vedem daca Schengen mai e de actualitate/ Vom cumpara si elicoptere civile de la Ghimbav

Antena 3 difuzeaza la aceasta ora un interviu inregistrat de la Palatul Victoria cu premierul Mihai Tudose. Vorbind despre Legile Justitiei, Tudose spune ca este nevoie de o dezbatere publica, da garanatii ca nu se va apela la ordonante de urgenta, dar refuza sa se pronunte asupra modificarilor, in special asupra celei care ii ia dreptul presedintelui de a numi procurorul general si procurorul sef al DNA. Din nou pauza si comentarii in studio. Cui credeti ca i se cere parerea? Lui Florin Iordache. care spune ca protestele nu isi au locul acum deoarece urmeaza dezbaterea publica si apoi n Parlamentinterviu in desfasurare.

Mihai Tudose, interviu pentru Antena 3: Sunt discutii destul de avansate cu Grindeanu pentru un post de ambasador; Noul proiect pe Legile Justitiei trebuie supus mai intai dezbaterii publice. Nu vom apela la OUG

Premierul Mihai Tudose adezvaluit joi seara, intr-un interviu acordat Antenei 3, ca ca fostului prim-ministru Sorin Grindeanu i-a fost propus un post de ambasador. Am vorbit si la nivel personal, si politic, si intr-o echipa de partid. Domnul Grindeanu a fost premierul Romaniei timp de sase luni, cu un bagaj acum de informatii si cu experienta, a declarat Tudose. Vorbind despre Legile Justitiei, Tudose spune ca este nevoie de o dezbatere publica, da garanatii ca nu se va apela la ordonante de urgenta, dar refuza sa se pronunte asupra modificarilor, in special asupra celei care ii ia dreptul presedintelui de a numi procurorul general si procurorul sef al DNA.

Mihai Tudose, la Antena 3: Sunt discutii destul de avansate cu Grindeanu pentru un post de ambasador; Noul proiect pe Legile Justitiei trebuie supus mai intai dezbaterii publice. Nu vom apela la OUG

Premierul Mihai Tudose a dezvaluit joi seara, intr-un interviu acordat Antenei 3, ca fostului prim-ministru Sorin Grindeanu i-a fost propus un post de ambasador. Am vorbit si la nivel personal, si politic, si intr-o echipa de partid. Domnul Grindeanu a fost premierul Romaniei timp de sase luni, cu un bagaj acum de informatii si cu experienta, a declarat Tudose. Vorbind despre Legile Justitiei, Tudose spune ca este nevoie de o dezbatere publica, da garanatii ca nu se va apela la ordonante de urgenta, dar refuza sa se pronunte asupra modificarilor.

Mihai Tudose, despre intalnirea cu Emmanuel Macron: Nu avem o relatie de clienti, ci de parteneriat

Premierul Mihai Tudose a vorbit despre intalnireatete-a-tete pe care a avut-o cu presedintele francez Emmanuel Macron, intr-un interviu acordat in exclusivitate lui Mihai.

Premierul Mihai Tudose, in inspectie la noul centru pentru pasapoarte deschis intr-un mall(VIDEO)

Premierul Mihai Tudose a mers luni dimineanta in inspectie la doul sediu al Directiei de pasapoarte, de la un mall din Capitala, informeaza B1 TV. Tudose s-a aratat multumit de situatia de la nou.

intalnire intre Emmanuel Macron si premierul Mihai Tudose, la Vila Lac 1

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a ajuns joi dupa amiaza la Vila Lac 1 unde are programat un dejun de lucru cu prim-ministrul roman Mihai Tudose, in contextul vizitei oficiale de o zi pe care o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )