Libnet.ro
UNICEF

05:30

Interviu GENIAL cu Mihai Tudose! Raspunsul premierului la intrebarea de ce sunteti asa incruntat?

Antena3 Antena3,
Interviu GENIAL cu Mihai Tudose! Raspunsul premierului la intrebarea de ce sunteti asa incruntat?

Andreea Dumitrescu l-a prins la sah pe premierul Mihai Tudose, unde i-a luat un interviu pe fuga, pentru emisiunea Politikix, de la Antena 3. i: As vrea dle premier sa va caracterizati. continuă pe Antena3

Care este ultima carte pe care a citit-o Mihai Tudose. Cum raspunde premierul la intrebarea: De ce sunteti asa incruntat?

Premierul Mihai Tudose a acordat un interviu pe fuga pentru Antena 3 in care a vorbit despre carti, muzica, dans, vacanta, Star Trek, Liviu Dragnea si Victor Ponta.

Politikix: Raspunsul premierului Mihai Tudose la intrebarea de ce sunteti asa incruntat?

Andreea Dumitrescu l-a prins la sah pe premierul Mihai Tudose, unde i-a luat un interviu pe fuga, pentru emisiunea Politikix, de la Antena 3. i: As vrea dle premier sa va caracterizati.

Ion Cristoiu: Si daca sentimentul de independenta absoluta e o capcana intinsa neghiobului Mihai Tudose de siretul Liviu Dragnea

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie in Gandul de vineri, de pe blogul personal, despre comportamentul premierului Mihai Tudose. Acesta face o analiza a felului in care Tudose se.

Mihai Tudose vrea vaccinarea obligatorie, prin lege

Premierul vrea sa introduca, prin lege, obligativitatea vaccinarii copiilor. Mihai Tudose a declarat, intr-un interviu acordat Radio Romania Actualitati, ca va fi necesar ca Romania sa isi produca singura vaccinurile de care are nevoie, prin intermediul Institutului Cantacuzino.

Mihai Tudose vrea sa introduca vaccinarea obligatorie

Premierul Mihai Tudose a declarat ca vaccinarea trebuie sa fie obligatorie prin lege. intr-un interviu la Radio Romania Actualitati, premierul a spus ca vinovati pentru situatia tragica din.

Mihai Tudose pledeaza pentru obligativitatea vaccinarii copiilor

Premierul Mihai Tudose pledeaza pentru obligativitatea, prin lege, a vaccinarii copiilor, precizand, intr-un interviu acordat Radio Romania Actualitati, ca va fi nevoie ca tara noastra sa isi produca singura vaccinurile de care are nevoie la Institutului Cantacuzino.

Premierul Mihai Tudose a dat asigurari ca nu va introduce taxarea pe cifra de afaceri, nici taxa de solidaritate, iar CAS si CASS vor fi platite in continuare de catre angajator

Premierul Mihai Tudose a avut joi o prima discutie cu reprezentanti ai sindicatelor si ai patronatelor pe teme de interes major pentru partenerii de dialog social, in formatul reuniunii Consiliului National Tripartit pentru Dialog Social, desfasurat la Palatul Victoria. Cu aceasta ocazie Mihai Tudose a dat din nou asigurari ca Guvernul nu va introduce taxarea pe cifra de afaceri, nici taxa de solidaritate, iar contributiile la pensii CAS) si sanatate CASS) vor fi platite in continuare de catre angajator, se arata intr-un comunicat al Guvernului.

Mihai Tudose, incruntat de problemele tarii: Nu prea avem motive sa zambim, cel putin deocamdata (VIDEO)

Mihai Tudose s-a remarcat in timpul scurt petrecut pana acum in fruntea guvernului prin sedintele incordate de guvern in care nu a ezitat sa isi critice ministrii foarte dur si.

Mugur Mihaescu, mesaj inedit pentru Mihai Tudose, la Politikix: ii doresc sa joace cu negrele!

Mugur Mihaescu a avut un mesaj inedit pentru premierul Mihai Tudose, la emisiunea Politikix, de la Antena 3. ii doresc sa joace cu negrele, a spus Mugur Mihaescu, facand referire la un.

Mihai Tudose l-a convocat pe ambasadorul Spaniei la Bucuresti pentru a discuta despre cazurile de romani exploatati

Premierul Mihai Tudose l-a convocat luni, la Palatul Victoria, pe ambasadorul Spaniei la Bucuresti, Ramiro Fernandez-Bachiller, pentru a discuta despre cazurile de romani exploatati in Spania, la intalnire urmand sa participe si ministrul pentru Romanii de Pretutindeni, Andreea Pastirnac, au precizat, pentru News. ro, surse guvernamentale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2473 seconds )