Libnet.ro
UNICEF

09:01

INTERVIU George Litarczek, parintele anesteziei din Romania: L-am anesteziat de patru ori pe Gheorghiu-Dej

Adevărul Adevărul,
INTERVIU George Litarczek, parintele anesteziei din Romania: L-am anesteziat de patru ori pe Gheorghiu-Dej

Profesorul George Litarczek 87 de ani) vorbeste despre provocarile la care a fost supus in postura de parinte al anesteziei din Romania si despre trecutul glorios al familiei sale. continuă pe Adevărul

Peste 15% dintre decesele din Romania sunt cauzate de fumat

Aproximativ 15% din decesele din Romania sunt cauzate de fumat, iar an de an, peste sase milioane de oameni mor din cauza acestui viciu, potrivit unui comunicat de presa remis de Agentia Nationala Antidrog.

Sarbatori triste pentru mii de pensionari din Romania. imprumuta bani de la CAR pentru masa de Craciun

Pentru mii de pensionari din Romania, venirea sarbatorilor de iarna inseamna doar costuri mai mari la intretinere. Obisnuiti cu cozile de pe vremea raposatului, pensionarii stau acum la cozile de la CAR-uri.

Premiera de Black Friday in comertul online din Romania: eMAG scoate la vanzare autoturisme.

Magazinul online eMAG lanseaza de Black Friday la vanzare, in premiera pentru comertul online din Romania, autoturisme marca Dacia, Ford, Mitsubishi, Hyundai si Mercedes-Benz in valoare totala de 1 milion de euro. Acum cativa ani am declarat ca vom vinde pe eMAG chiar si masini. La vremea aceea, a parut o declaratie poate prea indrazneata, dar iata ca aceasta zi a sosit. Este o zi istorica pentru intreaga piata de comert online, intrucat pe eMAG sunt listate primele autoturisme care vor fi .

Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania: Contractul prin care Ioana Basescu a cumparat terenul din Calarasi este legal

Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania a decis ca actele incheiate de Ioana Basescu privind vanzarea si cumpararea terenului din Calarasi sunt legale. Specialistii au verificat miercuri.

Ea este cea mai sexy bunica celebra din Romania?

Silueta trasa ca prin inel, par lung si picioare de adolescenta. Mama Antoniei, Denise Iacobescu, are 40 de ani, insa poate concura la capitolul frumustete si tonus cu alte femei mult mai tinere. Este oare cea mai sexy bunica celebra din Romania?.

Contractul Ioanei Basescu, verificat de Uniunea Notarilor din Romania

Contractul de vanzare-cumparare al Ioanei Basescu, fiica cea mare a presedintelui tarii, este verificat de Uniunea Notarilor din Romania, transmit sursele de presa.

Studiu ingrijorator despre elevii din Romania. 85% din ei spun ca au consumat deja alcool, iar 27% fumeaza in fiecare zi

Consumul de alcool a devenit sport de performanta in liceele din Capitala. Peste 80 la suta dintre elevii cu varste cuprinse intre 14 si 16 ani au baut alcool cel putin o data. Dar adolescentii nu se rezuma.

Mutu directionat spre alta echipa din Romania

Desi au curs rauri de cerneala despre revenirea lui Adrian Mutu in Romania la Petrolul Ploiesti, ultimele informatii il dau pe atacantul roman la o alta formatia autohtona.

Agentia Nationala Antidrog: Peste 15% dintre decesele din Romania sunt cauzate de fumat

Tutunul cauzeaza anual moartea a peste 6 milioane de oameni, dintre care peste 5 milioane sunt fumatori si fosti fumatori, si numai in Romania 15% dintre decese sunt cauzate de fumat 24% la barbati si 6% la.

Business Report: Topul celor mai mari investitii imobiliare din Romania; Dosarul falimentului Cuprom intra in prelungiri; E.ON Moldova primeste, prin ordinul statului, cea mai ieftina energie

Ce se intampla cu pretul energiei pe lantul productie-piata-consumator final?Povara taxelor necunoscute de catre. Gigantii bancari, prinsi intr-un nou scandal. Poate cel mai mare din istoria bancara. Autoritatile de reglementare din SUA, Europa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )