Libnet.ro
UNICEF

11:00

Interviu cu Ion Tiriac: Simona Halep trebuie sa schimbe ceva in jocul ei. Cati bani are Tiriac pregatiti pentru a-i dona sportului romanesc de maine

Adevărul Adevărul,
Interviu cu Ion Tiriac: Simona Halep trebuie sa schimbe ceva in jocul ei. Cati bani are Tiriac pregatiti pentru a-i dona sportului romanesc de maine

Ion Tiriac a acordat un interviu fostei gimnaste Andreea Raducan in cadrul emisiunii Arena DigiSport. Tiriac sustine ca are bani pregatiti pentru un patinoar, un centru de tenis si modernizarea complexului de la Piatra Arsa. continuă pe Adevărul

Ion Tiriac rememoreaza prietenia cu o legenda a tenisului mondial: I-as fi spalat chilotii si sosetele, eram o echipa!

Ion Tiriac, fost jucator de tenis, rememoreaza perioada in care l-a impresariat pe Boris Becker, o legenda a sportului alb, care a fost descoperit si lansat de roman.

Muguruza o respecta pe Halep: Trebuie sa fiu in forma pentru a o invinge

Garbine Muguruza, lidera echipei de FedCup a Spaniei la intalnirea cu Romania, este constienta de faptul ca formatia noastra porneste cu prima sansa in partida de la Galati si ca Simona Halep este o adversara redutabila.

Simona Halep, sustinuta contra Mariei Sharapova

Simona Halep nu mai este singura jucatoare care o acuza pe Maria Sharapova de trageri de timp infernale si de sunete imposibile. Contra rusoaicei s-a raliat chiar o conationala de-a sa si jucatoarea care a eliminat-o pe Halep la Australian Open in 2015.

Virginia Ruzici: Simona Halep incearca sa treaca peste deceptia eliminarii de la Australian Open

La fel ca in 2014, Simona Halep nu a putut depasi faza sferturilor de la Australian Open. Desi a incercat sa minimalizeze durerea infrangerii, eliminarea a afectat-o destul de mult pe Simona. Incearca sa treaca peste mica deceptie de la Australian Open, a precizat Virginia Ruzici, managerul numarului trei din clasamentul WTA. In culisele tenisului. Povesti inedite despre jucatorii de top din circuitul ATP P).

Virginia Ruzici: Simona Halep incearca sa uite mica deceptie de la Australian Open

La finalul acestei saptamani Romania va intalni Spania pe teren propriu in Grupa Mondiala II a FedCup, iar Simona Halep este principala speranta a noastra pentru obtinerea victoriei. Halep vine dupa sfertul de finala jucat la Australian Open, iar managerul Virginia Ruzici este de parere ca pana sambata, la ora primului meci, a treia jucatoare a lumii va fi pregatita fizic si mental.

Hagi la 50 de ani: ce mesaje i-au transmis Simona Halep si Klaus Iohannis

Gica Hagi implineste astazi 50 de ani, iar Simona Halep a marcat momentul cu un mesaj de felicitare pe Facebook. Presedintele i-a transmis o scrisoare Regelui.

Dupa Dedeman, Simona Halep semneaza un contract de sponsorizare si cu Dorna

Simona Halep, cea mai buna jucatoare profesionista de tenis din Romania, numarul 3 WTA, va fi imaginea brandului de ape minerale Dorna, dupa ce imbuteliatorul a incheiat un contract de sponsorizare cu sportiva de origine romana.

Fed Cup, Romania - Spania: Declaratii Simona Halep si Irina Begu

Principalele jucatoare ale echipei de Cupa Fed a Romaniei, Simona Halep si Irina Begu, au vorbit la Galati despre meciul de sambata si duminica pe care il vor juca impotriva Spaniei.

FOTO Simona Halep, la Fed Cup: Sper sa joc cel mai bun meci al meu. il asteptam cu mare drag pe domnul presedinte

A inceput numaratoarea inversa pana la partida Romania - Spania, din turul intai al Grupei Mondiale II a Cupei Federatiei Fed Cup). Meciurile se vor disputa pe 7 si 8 februarie, pe patinoarul artificial din Galati. Pana atunci, tenismenele, in frunte cu Simona Halep, se antreneaza de zor si spera sa castige pentru tara.

Klaus Iohannis, asteptat de Simona Halep la meciul din Fed Cup: Sper sa se bucure de noi

Simona Halep a declarat, miercuri, la Galati, intr-o conferinta de presa, ca va avea si mai multe emotii la meciul cu Spania din Fed Cup, avand in vedere ca presedintele Klaus Iohannis va fi in tribune,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )