Libnet.ro
UNICEF

12:45

Simona Halep a castigat turneul demonstrativ din Thailanda

B1 B1,
Simona Halep a castigat turneul demonstrativ din Thailanda

Simona Halep, jucatoarea romana de tenis numarul unu mondial, a castigat, duminica, turneul demonstrativ de la Hua Hin, Thailanda. Aceasta a invins-o, in finala, pe Karolina Pliskova. continuă pe B1

VIDEO Simona Halep a castigat turneul demonstrativ de la Hua Hin: 6-2, 6-3 in finala cu Karolina Pliskova

Simona Halep locul intai WTA) a castigat turneul demonstrativ de la Hua Hin Thailanda), dupa ce a invins-o in finala pe Karolina Pliskova 4 WTA), scor 6-2, 6-3. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei dintre Halep si Pliskova.

FOTO Suporter de lux pentru Simona Halep la turneul demonstrativ din Thailanda. Cine a venit sa o sustina pe cea mai buna jucatoare de tenis a lumii

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Hua Hin, din thailanda, dupa ce a trecut in semifinale de britanica Johanna Konta, scor 6-3, 6-3.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului demonstrativ din Thailanda

Simona Halep, jucatoarea romana de tenis numarul unu mondial, s-a calificat in finala turneului demonstrativ World Tennis Thailand Championship, de la Hua Hin. Aceasta a a invins-o in prima.

Campioana si de Craciun: Simona Halep a castigat fara emotii turneul din Thailanda

Simona Halep s-a impus in finala turneului demonstrativ din Thailanda, castigand cu 6-2, 6-3 meciul cu jucatoarea ceha Karolina Pliskova, locul 4 WTA.

Simona Halep castiga turneul demonstrativ de la Hua Hin

Simona Halep a disputat, duminica dupa ora 13:00, finala turneului demonstrativ de la Hua Hin, Thailanda, impotriva Karolinei Pliskova din Cehia.

Vesti noi pentru Simona Halep. Ce se va intampla cu jucatoarea romana

Jucatoarele romane de tenis Simona Halep, Sorana Cirstea si Irina Begu vor participa la turneul WTA de la Sankt Petersburg Rusia), care se va desfasura in perioada 29 ianuarie - 4 februarie 2018 s.

Veste uluitoare de la Simona Halep la sfarsit de an

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a castigat turneul demonstrativ World Tennis Thailand Championship, de la Hua Hin, dupa ce a invins-o, duminica, in finala, pe.

Thailandezii au pus-o la treaba pe Simona Halep. Ce a gatit jucatoarea din Romania la cererea gazdelor din Hua Hin

Simona Halep se afla in Thailanda, unde maine va lua startul la turneul demonstrativ de la Hua Hin, urmand a juca de la ora 13. 00 impotriva britanicei Johanna Konta.

De ce a ales Simona Halep sa mearga de Craciun in Thailanda: doua meciuri tari, plaja si beneficii financiare consistente

Simona Halep incepe pregatirea noului sezon cu turneul demonstrativ de la Hua Hin. Va juca primul meci sambata impotriva britanicei Johannei Konta.

LIVE Simona Halep - Johanna Konta

Urmariti live text in aceasta pagina de la ora 13:00 meciul pe care Simona Halep il disputa cu britanica Johanna Konta in turneul demonstrativ de la Hua Hin, Thailanda.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )