Libnet.ro
UNICEF

19:30

Se interzice fumatul pe strada, cand intra masura in vigoare. Tara europeana care a luat aceasta decizie radicala

Playtech Playtech,
Se interzice fumatul pe strada, cand intra masura in vigoare. Tara europeana care a luat aceasta decizie radicala

Un stat european a anuntat ca va inchide discotecile si cluburile de noapte si va interzice fumatul in strada, deoarece a intensificat restrictiile pentru a stopa raspandirea coronavirusului. Interdictia de fumat s-a extins in intreaga Spanie si cluburile de noapte sa se inchida Ministrul Sanatatii Salvador Illa, din Spania, a dezvaluit, vineri, o serie de . continuă pe Playtech

Se interzice fumatul la terasa. Fumul poate transporta particule cu COVID-19

Galicia interzice fumatul la terase. Astfel, regiunea devine prima din Spania care aplica norme stricte pentru fumatori in spatiile publice. Expertii sustin ca fumul poate transporta particule cu COVID-19.

Fumatul pe strada interzis, ca masura de prevenire a raspandirii coronavirusului

Autoritatile regionale din provincia spaniola Galicia au interzis incepand de joi fumatul pe strada si in orice spatiu in aer liber, inclusiv la terase, daca nu se respecta o distanta minima de doi metri intre persoane, masura menita sa previna raspandirea coronavirusului si pe care intentioneaza sa o aplice si alte regiuni spaniole, printre care si cea a capitalei Madrid.

Coronavirus in Spania: Galicia interzice fumatul pe strazile foarte aglomerate

Provincia spaniola Galicia interzice de joi fumatul pe strazile si terasele cafenelelor unde nu este posibila mentinerea unei distante de securitate de cel putin doi metri intre persoane, potrivit AFP.

Intra in vigoare de maine! Toti romanii trebuie sa afle asta: ce se intampla pe 16 august 2020

Dupa numarul mare de noi cazuri de infectari cu noul coronavirus si dupa cresterea progresiva a numarului victimelor decedate, Guverul Orban anunta noi masuri drastice in ceea ce priveste Strea de Alerta. Se prelungeste Starea de Alerta in Romania Conform deciziei Guvernului, de maine, 16 august, Starea de Alerta se prelungeste, pentru a treia oara .

Pensii Romania 2021. Cum cumperi 6 ani de pensie. Noua lege intra in vigoare de la 1 ianuarie

Ministerul Muncii a modificat printr-un proiect Legea pensiilor publice, iar persoanele carora le lipsesc ani de vechime ii pot cumpara platind contributiile care s-ar fi incasat lunar, raportat la cel putin salariul minim din perioada respectiva. Mai multe detalii, in continuare. Legea Pensiilor a fost modificata Noul proiect de Ordonanta de Urgenta OUG) pentru modificarea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )