Libnet.ro
UNICEF

20:30

Intesa Sanpaolo Bank lanseaza un credit ipotecar pentru romanii rezidenti in Italia

Adevărul Adevărul,
Intesa Sanpaolo Bank lanseaza un credit ipotecar pentru romanii rezidenti in Italia

Intesa Sanpaolo Bank Romania lanseaza un program pilot de creditare a romanilor cu rezidenta in Italia care doresc sa-si cumpere o locuinta in Romania, solicitantul prezentand documentele pentru accesarea imprumutului la sucursalele grupului-mama din Peninsula, prezenta la banca din tara fiind necesara o singura data pentru semnarea actelor. continuă pe Adevărul

Intesa Sanpaolo Bank lanseaza un ipotecar pentru romanii din Italia care vor sa isi ia o casa in Romania

Intesa Sanpaolo Bank Romania lanseaza un proiect pilot de creditare a romanilor din Italia care doresc sa isi achizitioneze o locuinta in Romania, reducand la minimum numarul de drumuri pe care acestia trebuie sa le faca in tara. Dobanda la imprumutul.

Burani, Intesa Sanpaolo Bank: Creditarea IMM este promitatoare, dar foarte periculoasa in prezent

Directorul general adjunct al Intesa Sanpaolo Bank Romania, Stefano Burani foto), considera ca legea insolventei este principalul motiv de ingrijorare pentru banci in ceea ce priveste creditarea IMM-urilor, un segment promitator, dar foarte periculos.

Burani, Intesa Sanpaolo Bank: Creditarea IMM este promitatoare, dar foarte dificila in contextul insolventelor

Directorul general adjunct al Intesa Sanpaolo Bank Romania, Stefano Burani foto), considera ca legea insolventei este principalul motiv de ingrijorare pentru banci in ceea ce priveste creditarea IMM-urilor, un segment promitator, dar foarte dificil.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )