Libnet.ro
UNICEF

13:45

Intr-un oras din Rusia s-a deschis un centru de cultura in memoria lui Stalin

Hotnews Hotnews,
 Intr-un oras din Rusia s-a deschis un centru de cultura in memoria lui Stalin

In Penza, un oras de jumatate de milion de locuitori din partea europeana a Rusiei, s-a deschis un centru cultural care il comemoreaza pe Stalin si glorifica perioada in care acesta a condus URSS-ul. Comunistii rusi spun ca Stalin este din nou relevant fiindca ar avea o rezolvare pentru toate problemele din prezent, iar centrul are ca scop sa glorifice o perioada grea, contradictorie, insa plina de eroism, scrie The Guardian, intr-un articol despre centrul cultural. Stalin este responsabil direct pentru moartea a sapte milioane de oameni si indirect pentru multe alte miloane, insa este foarte respectat in Rusia de azi. continuă pe Hotnews

VIDEO intamplare socanta intr-un spital din Rusia. Un medic a omorat in bataie un pacient

O intamplare socanta a avut loc intr-un spital din Rusia. Un medic a omorat in bataie un pacient. Incidentul a avut loc in orasul Belgorod vest), iar imaginile au fost surprinse de o camera de supraveghere din spital, potrivit postului Telekanal 360.

Captivi intr-un oras in care mor de foame. Imagini socante din locul in care oamenii se hranesc cu supa din frunze si gunoaie

Presa internationala a relatat, in ultimele zile, despre situatia critica a celor 40. 000 de oameni din Madaya, o localitat aflata la nord-vest de Damasc. Oamenii mor de foame, dupa ce orasul s-a aflat sub.

Mondialele de atletism pentru juniori, mutate din Rusia in Polonia

Federatia internationala de atletism IAAF) a desemnat orasul polonez Bydgoszcz drept gazda a Campionatelor Mondiale de juniori din vara acestui an, prevazute initial in Rusia, tara confruntata in prezent cu un imens scandal de dopaj, transmite Agerpres.

Traim intr-o societate din ce in ce mai saraca in ceea ce francezii numesc &171;savoir vivre &187;

Colectia Povesti din padurea muzicala, care imbina intr-o maniera accesibila pentru copii povestile cu muzica, tinteste cultivarea unui public pasionat de muzica clasica inca din frageda copilarie. Dupa cum spune chiar autoarea Cristina Andone, un public pentru care Chopin sa nu sune a shopping cu ultima consoana neglijent aspirata, iar Bach sa nu fie o ruda mai putin norocoasa a lui Hornbach.

Alerta cu bomba intr-un aeroport din Suedia

Un aeroport din Suedia a fost partial evacuat duminica dupa descoperirea unor urme de explozibil intr-un bagaj la un control de securitate, a anuntat politia suedeza, citata de AFP.

Explozie intr-un bloc din Brasov: o batrana este in stare grava

O explozie s-a produs, duminica dimineata, la un apartament dintr-un bloc situat pe Calea Victoriei din Brasov, deflagratia nefiind urmata de incendiu, insa proprietara locuintei a suferit arsuri pe fata si maini si se afla in stare de soc, transmite corespondentul MEDIAFAX.

FOTO:Un motan face legea intr-un supermarket din Londra

Este un fapt recunoscut ca pisicile fac doar ce vor. Acesta este si cazul motanului in varsta de sase ani Olly Oliver, care a anceput sa frecventeze un supermarket din Londra.

Pui de leu crescut intr-un birou din Romania

Angajatii Gradinii Zoologice din Barlad lupta de doua luni si jumatate sa tina in viata un pui de leu nascut in captivitate. Puiul a fost parasit de mama imediat dupa nastere si a fost adoptat de .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2826 seconds )