Libnet.ro
UNICEF

20:45

Intrarea triumfatoare a Armatei Romane in Alba Iulia, in decembrie 1918. Cum au fost primiti militarii in orasul Marii Uniri

Adevărul Adevărul,
Intrarea triumfatoare a Armatei Romane in Alba Iulia, in decembrie 1918. Cum au fost primiti militarii in orasul Marii Uniri

Intrarea armatei romane in Alba Iulia s-a produs la aproape trei saptamani de la momentul istoric din 1 Decembrie 1918, care a consfitit Unirea Transilvaniei cu Romania. continuă pe Adevărul

Cum arata Armata Romana in campaniile din Primul Razboi Mondial. Expozitie la Muzeul Unirii din Alba Iulia

Fotografii care surprind momente ale vietii din transee, litografii, ordine semnate de generalii romani, decoratii, piese autentice, parte a echipamentului de front sunt expuse in cadrul unei expozitii vernisate la Alba Iulia, in cadrul manifestarilor dedicate Zilei Nationale si implinirii a 101 ani de la Marea Unire din 1 Decembrie 1918.

Alianta pentru Unirea Romanilor isi face debutul pe scena politica in 1 Decembrie, la Alba Iulia. George Simion: Este o alternativa reala la partidele actuale

O noua formatiune politica isi face aparitia in Romania. Este vorba despre Alianta pentru Unirea Romanilor, care va fi lansata formal in 1 Decembrie, la Alba Iulia, si care este hotarata sa se inscrie.

FOTO Cine este Nicolae Tonu, generalul de brigada care va conduce parada militara de la Alba Iulia

Comandantul ceremonialului militar ce se va desfasura duminica, 1 decembrie 2019, la Alba Iulia, cu ocazia Zilei Nationale, este generalul de brigada Nicolae Tonu.

FOTO VIDEO Cum va arata parada militara dedicata Zilei Nationale de la Alba Iulia

Punctul culminant al manifestarilor ce vor avea loc duminica, 1 decembrie 2019, la Alba Iulia, de Ziua Nationala a Romaniei, va fi parada militara.

Alerta in Alba Iulia! O fetita de 11 ani a disparut pe drumul de la scoala catre casa

Motoi Denisa Maria, o fetita in varsta de 11 ani din Alba Iulia a disparut pe drumul de la scoala catre casa, in data de 28 noiembrie. Autoritatile au demarat cautarile. O fetita de 11 ani din Alba Iulia a disparut pe drumul de la scoala catre casa in noaptea de 2829 noiembrie 2019, la .

Un veritabil SPA roman si locuinta luxoasa a unui oficial, descoperite la Alba Iulia in timpul unor cercetari arheolgice

Arheologii de la Muzeul Unirii din Alba Iulia au finalizat cercetarile pe un santier arheologic unde a fost descoperit un veritabil SPA de pe vremea romanilor si o locuinta romana.

Premierul Ludovic Orban sarbatoreste Ziua Nationala la Alba Iulia si Zlatna

Premierul Ludovic Orban va fi prezent la Alba Iulia si Zlatna, intr-o vizita de doua zile in judetul Alba, prilejuita de sarbatorile dedicate Zilei Nationale.

Ceremonii militare la Alba Iulia de Ziua Nationala: 1.400 de militari, 110 mijloace tehnice, 15 avioane si elicoptere

Reprezentantii Diviziei 4 Infanterie Gemina au facut publice modul in care se vor desfasura ceremoniile militare dedicate sarbatoririi Zilei Nationale a Romaniei la Alba Iulia.

VIDEO O ursoaica cu doi pui surprinsi de vanatori in apropiere de Alba Iulia: Maine-poimaine or sa intre in oras

O ursoaica cu doi pui au fost fotografiati marti, 26 noiembrie 2019 , pe un fond de vanatoare de langa Alba Iulia.

Minora in varsta de 11 ani din Alba Iulia, disparuta pe drumul de la scoala catre casa. Zeci de politisti si jandarmi au demarat cautarile

Politistii din Alba cauta o minora care a disparut de la domiciliu. Persoanele care detin informatii care sa ajute la gasirea acesteia sunt rugate sa anunte cea mai apropiata unitate de politie sau sa sune la numarul de urgenta 112.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2172 seconds )