Libnet.ro
UNICEF

16:01

intre 7 si 13 iunie, Teatrul National din Timisoara va invita la a doua parte a FEST - FDR

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
intre 7 si 13 iunie, Teatrul National din Timisoara va invita la a doua parte a FEST - FDR

Timisoara ramane, si in iunie, in zodia teatrului. Un performance, un one-man show, un spectacol inspirat de un roman celebru - Morometii, toate acestea vin pe scenele Nationalului timisorean alaturi de cea mai noua premiera a institutiei noastre, Prostii sub clar de luna, fara sa uitam spectacolul canadienilor de la South Coast Repertory Theatre, sau . continuă pe Ceaşca de Cultură

Continental a inaugurat un sistem de tratare a emisiilor olfactive in fabrica din Timisoara

Producatorul de anvelope Continental a inaugurat prima etapa din investitia de 10,5 milioane de euro in sistemul de tratare a emisiilor olfactive in fabrica sa din Timisoara, cu scopul de reducere a perceptiei mirosului specific productiei de anvelope in perimetrul adiacent fabricii, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Irlanda de Nord nu bate pe nimeni. A facut al doilea egal consecutiv inaintea meciului cu Romania, de pe 13 iunie

Romania va juca pe 13 iunie la Belfast, contra Irlandei de Nord, derbyul grupei F de calificare la Campionatul European din 2016.

Concertul pe care Stefan Hrusca trebuia sa il sustina pe 8 iunie, la TNB, a fost amanat

Concertul pe care Stefan Hrusca trebuia sa il sustina pe 8 iunie, la Teatrul National din Bucuresti TNB), a fost amanat, din cauza unor probleme personale ale artistului, informeaza organizatorii evenimentului, Project Events.

Maia Morgenstern se intoarce pe scena Salii Mari a Teatrului National din Bucuresti

Spectacolul Vizita batranei doamne, de Friedrich Durrenmatt, in regia lui Alexander Morfov, cu Maia Morgenstern in rolul principal, se reia la Teatrul National din Bucuresti, dupa o pauza de cativa ani si va avea o reprezentatie joi, de la ora 19. 00, la Sala Mare a TNB.

Continental a demarat investita de 10,5 milioane euro pentru eliminarea mirosului neplacut din zona fabricii de anvelope din Timisoara

Continental a primit in ultimii ani numeroase plangeri legate de mirosul insuportabil din jurul fabricii de anvelope din Timisoara, iar grupul german spune acum ca a inaugurat prima faza din investitia de 10,5 milioane euro pentru eliminarea perceptiei mirosului. Continental are peste 2. 300 de angajati la fabrica din Timisoara . Investitia se concentreaza pe reducerea perceptiei mirosului specific productiei de anvelope in perimetrul adiacent fabricii. Continental a realizat teste pilot asupra solutiei tehnice incepand din decembrie 2013, spune compania.

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )