Libnet.ro
UNICEF

21:30

intreaga lume tremura din cauza CUTREMURULUI din SUA. Greii de pe Wall Street se intalnesc cu Obama

Antena3 Antena3,
intreaga lume tremura din cauza CUTREMURULUI din SUA. Greii de pe Wall Street se intalnesc cu Obama

Senatul american a respins luni seara, cu doua ore si jumatate inaintea unui eventual blocaj guvernamental, un nou proect de lege a bugetului adoptat cu putin timp inainte de Camera Reprezentantilor. Casa. continuă pe Antena3

Lupta cu incalzirea globala. Primariile din intreaga lume au semnat acest angajament

Reprezentantii oraselor si comunitatilor din intreaga lume s-au angajat sa-si reduca emisiile de gaze cu efect de sera, in cadrul luptei impotriva incalzirii globale. Declaratia a fost semnata sambata.

Covasna: Circulatie intrerupta pe DN 10, dupa ce un tir a derapat din cauza zapezii.

Traficul rutier este interupt in judetul Covasna, pe DN 10, la Intorsura Buzaului, din cauza unui autotren care a derapat pe carosabilul acoperit cu zapada, transmite Mediafax. Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, traficul rutier a fost intrerupt pe DN 10, la Intorsura Buzaului, din cauza unui autotren care a derapat pe carosabilul acoperit cu zapada, in jurul orei 12. Potrivit sursei citate, traficul ar urma sa fie reluat intr-o ora. De asemenea, pe DN 2D Ojdula, la limita .

Traficul este oprit pe DN 7 din cauza unui accident: Trei persoane au fost ranite

Traficul este oprit, luni, pe DN 7, din cauza unui accident, potrivit centrului InfoTrafic. Din cauza unei coliziuni dintre un autotren si o ambulanta, circulatia auto pe DN7 Pitesti Ramnicu Valcea.

Mai multe drumuri nationale au fost inchise din cauza zapezii

Mai multe drumuri nationale au fost inchise, marti, din cauza zapezii, informeaza centrul InfoTrafic. Cele cinci drumuri nationale au fost inchise in vederea deszapezirii. Astfel, au fost inchise DN1 Brasov -.

ALERTA in Portul Constanta. O nava cu 667 de turisti straini, in pericol, din cauza furtunii

O nava de pasageri cu 600 de cetateni americani la bord a cerut marti dimineata sprijinul Capitaniei Constanta, pentru a ajunge in siguranta in port. Capitanul navei nu a reusit insa sa acosteze, din cauza furtunii, scrie Jurnalul .

Melbourne: Peste 90.000 de locuinte au ramas fara curent electric din cauza rafalelor violente de vant

Peste 90. 000 de locuinte din Melbourne au ramas, marti, fara electricitate din cauza rafalelor violente de vant care au provocat ruperea unor cabluri de energie electrica, informeaza The Sydney Morning Herald.

Circulatia feroviara intre Brasov si Predeal, inchisa din cauza unor copaci cazuti pe calea ferata

Circulatia feroviara intre Brasov si Predeal este inchisa, dupa ce mai multi copaci au cazut pe calea ferata din cauza vantului, informeaza Mediafax. Copacii au cazut intre statiile Darste - Timisu de.

RATB: Tramvaiele liniilor 14, 40 si 56, pe trasee deviate, din cauza unei avarii la reteaua ...

Tramvaiele liniilor 14, 40 si 56 din Capitala circula marti, de la ora 15. 30, pe trasee deviate, din cauza unei avarii la conducta de apa, care cauzat prabusirea terasamentului caii de rulare a tramvaielor, a declarat marti, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al RATB, Constantin Tobescu. Avaria la conducta de apa s-a produs in zona intersectiei Calea Calarasilor cu strada Romulus. Terasamentul din zona caii de rulare s-a lasat si a fost nevoie sa deviem traseele tramvaielor 14, 40, 56, a .

Harghita: Circulatia rutiera, ingreunata din cauza zapezii si a viscolului

Circulatia rutiera este ingreunata, marti, in judetul Harghita, din cauza zapezii al carei strat ajunge la cinci centimetri pe carosabil, relateaza Mediafax. Marti dimineata, in jurul orei 04:00 a.

Circulatia la metrou, BLOCATA din cauza unei defectiuni tehnice. S-a dublat timpul de asteptare in statia Pipera

Circulatia la metrou este blocata la statia Pipera, pe linia doi, din cauza unor defectiuni tehnice. Traficul este ingreunat intrucat se desfasoara pe celalalt fir, alternativ, in ambele sensuri, informeaza.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )