Libnet.ro
UNICEF

01:05

Invazie de Pokemoni in Bucuresti. Locurile unde se gasesc cei mai multi Pokemoni

Antena3 Antena3,
Invazie de Pokemoni in Bucuresti. Locurile unde se gasesc cei mai multi Pokemoni

Pokemon Go, jocul care te scoate din casa si te pune sa pornesti la vanatoare de pokemoni virtuali cu ajutorul unei harti care iti foloseste datele GPS, pare sa aiba succes si printre. continuă pe Antena3

Medicina de familie din Vaslui, in doliu. S-a stins fulgerator unul dintre cei mai apreciati doctori

Unul dintre cei mai iubiti medici de familie din Vaslui s-a stins din viata la doar 59 de ani. Medicul Magda Popa a pierdut lupta cu o bloala incurabila, care a raspus-o fulgerator.

Top: tarile cu cei mai multi milionari din lume

Dorinta de a ajunge milionar se regaseste cel mai probabil in mintile oamenilor din intreaga lume, mai putin ale celor care au ajuns deja miliardari. Multi dintre noi ne ghidam spre activitatile bine platite, job-uri pe care probabil nu le facem din.

Aici invata cei mai buni elevi: top 10 licee din Romania

Ministerul Educatiei a publicat rezultatele primei etape a repartizarii computerizate in invatamantul liceal de stat a absolventilor de clasa a VIII-a, iar in topul liceelor, dupa cele mai mari medii, se numara Sfantul Sava si.

Teamshare: Ce magazine online genereaza cei mai multumiti clienti

Magazinele de fashion au cea mai buna rata de atragere si retentie a traficului online, dar si de conversie a vizitatorilor in clienti. Principalele metode care ajuta retailerii de moda sa multumeasca si sa loializeze consumatorii sunt atat stocul si.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )