Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ioan Becali va fi eliberat din inchisoare. Decizia este definitiva

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ioan Becali va fi eliberat din inchisoare. Decizia este definitiva

Ioan Becali va fi eliberat conditionat din inchisoare, dupa o decizie definitiva a magistratilor Tribunalului Ialomita, scrie Agerpres . continuă pe Wall-Street Ro

Ioan Becali scapa de inchisoare. Decizia este definitiva (VIDEO)

Ioan Becali scapa de inchisoare. Magistratii Judecatoriei Slobozia au decis, miercuri, eliberarea conditionata a fostului impresar in dosarul judecatoarei Terceanu. Decizia este definitiva. Fostul.

Ioan Becali va fi eliberat conditionat. Decizia Tribunalului Ialomita este definitiva

Fostul impresar Ioan Becali, condamnat la sapte ani si patru luni de inchisoare in dosarul in care este acuzat ca i-a dat mita fostei judecatoare Geanina Terceanu pentru a da o solutie favorabila in dosarul transferurilor de jucatori, va fi eliberat conditionat, a decis miercuri, Tribunalul Ialomita, decizia instantei fiind definitiva, relateaza News. ro.

Ioan Becali va fi eliberat conditionat, decizia Tribunalului Ialomita fiind definitiva

Fostul impresar Ioan Becali, condamnat la sapte ani si patru luni de inchisoare in dosarul in care este acuzat ca i-a dat mita fostei judecatoare Geanina Terceanu pentru a da o solutie favorabila in dosarul transferurilor de jucatori, va fi eliberat conditionat, a decis miercuri, Tribunalul Ialomita, decizia instantei fiind definitiva.

Ioan Becali va fi eliberat conditionat

Fostul impresar Ioan Becali, condamnat la sapte ani si patru luni de inchisoare in dosarul in care este acuzat ca i-a dat mita fostei judecatoare Geanina Terceanu, pentru a da o solutie favorabila in dosarul transferurilor de jucatori, va fi eliberat conditionat, a decis, astazi, Tribunalul Ialomita, decizia instantei fiind definitiva, informeaza News. ro.

Ioan Becali va fi eliberat conditionat

Fostul impresar de fotbal Ioan Becali a primit decizia de eliberare conditionatadupa numai doua luni de cand a fost condamnat in dosarul mituirii judecatoarei Geanina Terceanu. in prima instanta,.

Ioan Becali a fost eliberat conditionat

Fostul impresar de fotbal Ioan Becali a primit decizia de eliberare conditionatadupa numai doua luni de cand a fost condamnat in dosarul mituirii judecatoarei Geanina Terceanu. in prima instanta,.

Ioan Becali a fost ELIBERAT! Fostul impresar a parasit inchisoarea Jilava (GOTO)

Ioan Becali a parasit inchisoarea, miercuri, dupa ce magistratii Judecatoriei Slobozia au decis eliberarea conditionata a fostului impresar in dosarul judecatoarei Terceanu. Fostul impresar a fost.

Ce facea Ioan Becali in fiecare seara in spatele gratiilor? La plecare, impresarul le-a facut daruri colegilor din celula

Ioan Becali a stat in penitenciar doua luni si doua saptamani, pana cand Tribunalul Ialomita a decis definitiv, miercuri, ca poate fi eliberat conditionat, in dosarul Mita pentru judecatoare, in ca.

Constanta: Psiholog condamnat la 16 luni de nchisoare cu executare pentru trafic de influenta, decizia nu este definitiva

Un psiholog a fost condamnat miercuri de Tribunalul Constanta la 16 luni de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, dupa ce ar fi solicitat si primit suma de 70 de mii de lei de la o persoana, spunandu-i acesteia ca poate interveni la diverse institutii pentru a crea persoanei respective anumite facilitati, printre care obtinerea unui brevet de marinar sau promovarea unor examene, relateaza News. ro.

Sindicat:Starea de deruta din unele penitenciare este una intretinuta si de instabilitatea in functia de director / Toader prefera mputernicirile

Starea de deruta din unele penitenciare este una intretinuta si de instabilitatea in functia de director, afirma Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala A Penitenciarelor.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )