Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ioan Ghise: Reprezentantii Comisiei de la Venetia stiau despre deciziile contradictorii ale CCR

Antena3 Antena3,
Ioan Ghise: Reprezentantii Comisiei de la Venetia stiau despre deciziile contradictorii ale CCR

Senatorul liberal Ioan Ghise a declarat ca presedintele Senatului, Crin Antonescu, le-a spus luni reprezentantilor Comisiei de la Venetia ca decizii ale Curtii Constitutionale a Romaniei sunt in contradictie. continuă pe Antena3

Victor Ponta: In mod sigur ma voi intalni si eu cu reprezentantii Comisiei de la Venetia

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa sedinta BPN al PSD, ca in mod sigur se va intalni si el, in cursul zilei, cu reprezentantii Comisiei de la Vanetia. Intrebat daca are stabilita o intalnire cu expertii Comisiei de la Venetia, Ponta a raspuns: Da, o sa ma vad si eu cu ei in cursul zilei de azi, o sa ma uit in agenda si va spun, dar in mod sigur ma vad si eu.

Ponta, catre reprezentantii Comisiei de la Venetia: Statul de drept NU a fost in PERICOL ...

Premierul Victor Ponta a declarat, in discutia cu reprezentantii Cormisiei de la Venetia, ca statul de drept nu a fost niciodata, in ultimele luni, in pericol in Romania. Citeste si: Ponta: In mod SIGUR MA VAD si eu cu reprezentantii Comisiei de la Venetia Zgonea: Comisia de la Venetia se vede acum numai cu cei care sunt pe partea cealalta a baricadei UPDATE Reprezentantii Comisiei de la Venetia, la CCR. Zegrean: Nu au venit sa modifice ce am facut noi In continuare, prim-ministrul a .

Ponta: in mod SIGUR MA VAD si eu cu reprezentantii Comisiei de la Venetia.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca in mod sigur se va intalni si el, in cursul zilei, cu reprezentantii Comisiei de la Vanetia, relateaza Mediafax. Citeste si: Zgonea: Comisia de la Venetia se vede acum numai cu cei care sunt pe partea cealalta a baricadei UPDATE Reprezentantii Comisiei de la Venetia, la CCR. Zegrean: Nu au venit sa modifice ce am facut noi Intrebat daca are stabilita o intalnire cu expertii Comisiei de la Venetia, Ponta a raspuns: Da, o sa ma vad si eu cu ei in .

UPDATE Reprezentantii Comisiei de la Venetia, la CCR. ...

UPDATE Judecatorii de la CCR au o intrevedere, luni dimineata, cu reprezentanti ai Comisiei de la Venetia, in legatura cu respectarea statului de drept, a democratiei si a atributiilor Curtii in timpul crizei politice legate de suspendarea presedintelui Basescu si de referendumul pentru demiterea sa, relateaza Rtv. net. Tot luni, reprezentantii Comisiei de la Venetia se vor intalni si cu presedintele Traian Basescu. Potrivit presedintelui CCR Augustin Zegrean, delegatia este alcatuita din trei .

Premierul Victor Ponta se va intalni cu reprezentantii Comisiei de la Venetia

Premierul Victor Ponta, presedintele PSD, a declarat luni ca se va intalni in cursul zilei cu reprezentantii Comisiei de la Venetia, fara a da insa detalii in privinta agendei discutiilor. Da, o sa ma va.

Victor Ponta, in intalnirea cu membrii Comisiei de la Venetia: Niciodata, in ultimele luni, statul de drept nu a fost in pericol

Premierul Victor Ponta a sustinut luni, in cadrul intalnirii pe care a avut-o cu reprezentantii Comisiei de la Venetia, ca niciodata, in ultimele luni, statul de drept nu a fost in pericol in Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2652 seconds )