Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ioan Mang, presedintele PSD Bihor: Reducerea CAS-ului nu face decat sa dea un elan, sa vina in sprijinul intreprinderilor private

Adevărul Adevărul,
Ioan Mang, presedintele PSD Bihor: Reducerea CAS-ului nu face decat sa dea un elan, sa vina in sprijinul intreprinderilor private

Ioan Mang, presedintele PSD Bihor, a afirmat ca reducerea CAS-ului este o masura asteptata de mult timp de toti intreprinzatorii romani si straini din tara, deoarece pentru a da un euro unui angajat, o firma cheltuieste 1,8 euro. continuă pe Adevărul

Ioan Mang, acuzat de opt acte de plagiat in urma cu doi ani, este evaluator in cadrul Agentiei Romane de Asigurare a Calitatii in invatamantul Superior

Fostul ministru al Educatiei, Ioan Mang, acuzat de opt acte de plagiat in urma cu doi ani, este evaluator in cadrul Agentiei Romane de Asigurare a Calitatii in invatamantul Superior, informeaza Hotnews.

Presedintele Traian Basescu trimite reducerea CAS inapoi in Parlament

Presedintele TraianBasescu a decis sa retrimita in Parlament legea privind reducerea CAS, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Astfel, presedintele considera ca actul normativ.

Traian Basescu cere Parlamentului reexaminarea legii pentru reducerea CAS

Presedintele Traian Basescu cere Parlamentului reexaminarea legii pentru reducerea CAS, din punct de vedere al oportunitatii. Vreau sa afirm din nou ca o reducerea a CAS este o masura buna, pe care o sustin,.

Surse: Presedintele Traian Basescu trimite reducerea CAS inapoi in Parlament

Presedintele TraianBasescu a decis sa retrimita in Parlament legea privind reducerea CAS, au afirmat surse oficiale, citate de B1 TV. Aceasta informatie vine dupa ce, marti, premierulVictor Ponta a.

Reducerea CAS: Liberalii vor mobilizare pentru masura propusa de Guvernul Ponta

Liberalii solicita convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru a vota legea privind reducerea CAS. Mesajul liberalilor a fost adresat catre presedintii celor doua Camere. Seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, este de acord cu fostii sai colegi, ca Legislativul trebuie sa reactioneze cu rapiditate, insa presedintele Senatului spune ca la inceputul sesiunii ordinare, care incepe in toamna.

Legea pentru reducerea CAS a fost retrimisa in Parlament

Presedintele Traian Basescu cere reexaminarea legii pentru reducerea CAS, mentionand in cerere ca anul 2015 este anul in care Romania are obligatia de a atinge un deficit structural de 1% din PIB, conform Obiectivului Bugetar pe Termen Mediu.

Ponta: Reducerea CAS va fi votata din nou de Parlament

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, ca proiectul de lege privind reducerea CAS va fi din nou votat de Parlament, iar presedintele Traian Basescu va fi obligat atunci sa promulge legea sau sa atace actul la Curtea Constitutionala. in acest caz masura poate fi amanata pana in 2015, informeaza b1tv. ro.

Basescu a retrimis in Parlament legea care stabilea reducerea CAS cu cinci puncte procentuale

Presedintele Traian Basescu cere Parlamentului reexaminarea legii pentru reducerea CAS, din punct de vedere al oportunitatii.

Basescu a retrimis in Parlament legea care stabilea reducerea CAS cu cinci puncte procentuale. Trebuie reexaminata din punct de vedere al oportunitatii

Presedintele Traian Basescu cere Parlamentului reexaminarea legii pentru reducerea CAS, din punct de vedere al oportunitatii.

Traian Basescu retrimite in Parlament legea privind reducerea CAS

Presedintele Traian Basescu a retrimis miercuri in Parlament, spre reexaminare, legea privind reducerea contributiilor de asigurari sociale CAS) la angajator cu 5 puncte procentuale. In cererea de reexaminare, seful statului arata, printre altele, ca, avand in vedere evolutia estimarilor bugetare si nerealizarea colectarii fata de program atat in anul 2013, cat si in primele sase luni din 2014, este esential sa fie clarificate in fundamentarea legii care sunt masurile exacte de compensare a veniturilor, asa cum au solicitat inclusiv institutiile financiare internationale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )