Libnet.ro
UNICEF

14:30

Traian Basescu retrimite in Parlament legea privind reducerea CAS

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu retrimite in Parlament legea privind reducerea CAS

Presedintele Traian Basescu a retrimis miercuri in Parlament, spre reexaminare, legea privind reducerea contributiilor de asigurari sociale CAS) la angajator cu 5 puncte procentuale. In cererea de reexaminare, seful statului arata, printre altele, ca, avand in vedere evolutia estimarilor bugetare si nerealizarea colectarii fata de program atat in anul 2013, cat si in primele sase luni din 2014, este esential sa fie clarificate in fundamentarea legii care sunt masurile exacte de compensare a veniturilor, asa cum au solicitat inclusiv institutiile financiare internationale. continuă pe Hotnews

PMP ii cere lui Basescu sa nu promulge legea privind reducerea CAS

PMP ii solicita presedintelui Traian Basescu sa retrimita la Parlament legea privind reducerea CAS cu 5%, pentru a fi rediscutata, a declarat marti candidatul PMP la Presedintie, Cristian Diaconescu.

Traian Basescu: Motivatia principala in baza careia am retrimis in Parlament legea privind reducerea CAS - sursele de finantare/ Un risc al promulgarii legii - cresterea taxelor: pe proprietate, pe automobile, cota unica

Presedintele Traian Basescu a sustinut miercuri seara o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, in care a explicat motivele pentru care a retrimis in Parlament, spre reexaminare, legea privind reducerea contributiilor de asigurari sociale CAS) la angajator cu 5 puncte procentuale. O reducere a CAS e o masura buna, pe care o sustin fara rezerve legate de utilitatea sa. In acelasi timp, am rezerve legate de sustenabilitatea masurii, a afirmat Basescu. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratia sefului statului.

Basescu a retrimis in Parlament legea care stabilea reducerea CAS cu cinci puncte procentuale

Presedintele Traian Basescu cere Parlamentului reexaminarea legii pentru reducerea CAS, din punct de vedere al oportunitatii.

Basescu a retrimis in Parlament legea care stabilea reducerea CAS cu cinci puncte procentuale. Trebuie reexaminata din punct de vedere al oportunitatii

Presedintele Traian Basescu cere Parlamentului reexaminarea legii pentru reducerea CAS, din punct de vedere al oportunitatii.

Basescu: Guvernul sa astepte misiunea FMI privind reducerea CAS, nu vad de ce atata graba (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca legea de reducere a CAS la angajator poate fi aplicata din 1 ianuarie 2015 si ca Guvernul ar trebui sa astepte misiunea FMI, dar si finalizarea bugetului .

Presedintele Traian Basescu, declaratii de presa, de la ora 18.30

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, incepand cu ora 18. Seful statului va anunta daca va promulga sau nu legea privind reducerea CAS cu cinci puncte procentuale, data limita fiind joi, 24 iulie. Totodata, presedintele va prezenta si rezultatele reuniunii sefilor de stat si de guvern din Europa Centrala si de Est, pe tema tragediei aviatice din Ucraina.

Victor Ponta: Legea CAS va fi iar votata de Parlament. Din 2015, Basescu poate face cel mult ani de inchisoare/ Traian Basescu: Un risc al promulgarii legii - cresterea taxelor: pe proprietate, pe automobile, cota unica

Proiectul de lege privind reducerea CAS va fi din nou votat de Parlament, iar presedintele Traian Basescu va fi obligat atunci sa promulge legea sau sa atace actul la Curtea Constitutionala, caz in care masura poate fi amanata pana in 2015, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. Presedintele Traian Basescu a explicat ca motivatia principala in baza careia a retrimis in Parlament legea privind reducerea CAS o reprezinta sursele de finantare si riscul cresterii taxelor: pe proprietate, pe automobile, cota unica. O reducere a CAS e o masura buna, pe care o sustin fara rezerve legate de utilitatea sa. In acelasi timp, am rezerve legate de sustenabilitatea masurii, a afirmat Basescu.

Surse: Presedintele Traian Basescu trimite reducerea CAS inapoi in Parlament

Presedintele TraianBasescu a decis sa retrimita in Parlament legea privind reducerea CAS, au afirmat surse oficiale, citate de B1 TV. Aceasta informatie vine dupa ce, marti, premierulVictor Ponta a.

Presedintele Traian Basescu trimite reducerea CAS inapoi in Parlament

Presedintele TraianBasescu a decis sa retrimita in Parlament legea privind reducerea CAS, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Astfel, presedintele considera ca actul normativ.

PMP cere blocarea reducerii CAS. PNL - PDL spune pas

Cristian Diaconescu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, i-a cerut presedintelui Traian Basescu, in numele partidului, sa retrimita la Parlament legea privind reducerea CAS. in replica, liderul PDL Vasile Blaga a spus ca noua alianta formata din PNL si PDL a votat in favoarea acestei masuri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )