Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ioana Loredana Rosca, eliminata in turul doi al junioarelor la US Open

B1 B1,
Ioana Loredana Rosca, eliminata in turul doi al junioarelor la US Open

Jucatoarea de tenis Ioana Loredana Rosca, cap de serie numarul 15, a ratat, luni, calificarea in turul doi al junioarelor la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Romanca a fost invinsa, in runda. continuă pe B1

Monica Niculescu, eliminata in turul doi la dublu la US Open

Perechea Monica Niculescu/Caroline Garcia Romania/Franta) a fost eliminata, sambata, in turul doi al probei de dublu la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei.

US Open: Sorana Cirstea a fost eliminata in turul doi de Eugenie Bouchard

Sorana Cirstea, locul 80 WTA, a fost eliminata, joi, in turul doi la US Open, ultimul Grand Slam al anului, dupa ce a fost invinsa de canadianca Eugenie Bouchard, cap de serie numarul 7, scor 6-2, 6-7 4/7),.

Sorana Cirstea eliminata in turul doi al probei de dublu, la US Open

Perechea Sorana Cirstea/Pauline Parmentier Romania/Franta) a ratat, sambata, calificarea in optimile de finala ale probei de dublu feminin de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, informeaza.

Sorana Cirstea eliminata in turul doi al probei de dublu, la US Open

Perechea Sorana Cirstea/Pauline Parmentier Romania/Franta) a ratat, sambata, calificarea in optimile de finala ale probei de dublu feminin de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Cirstea si.

US Open: Florin Mergea, eliminat in turul doi la dublu

Perechea Florin Mergea/Marin Draganja Romania/Croatia) a fost eliminata, sambata, in turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )