Libnet.ro
UNICEF

18:30

Iohannis: Admir eforturile Germaniei privind incheierea conflictului din Ucraina

Antena3 Antena3,
Iohannis: Admir eforturile Germaniei privind incheierea conflictului din Ucraina

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit joi la Berlin cu cancelarul Germaniei Angela Merkel. in urma discutiei cu Angela Merkel, Klaus Iohannis si-a exprimat admiratia fata de eforturile Germaniei privind. continuă pe Antena3

Iohannis: Mi-am exprimat admiratia fata de eforturile Germaniei si ale lui Merkel pentru Ucraina

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Berlin, ca in cadrul discutiei cu Cancelarul Germaniei, ca si-a exprimat admiratia fata de eforturile acestei tari si ale Angelei Merkel privind obiectivul incheierii conflictului din Ucraina, informeaza Mediafax.

SUA noteaza o usoara ameliorare a conflictului din Ucraina

Statele Unite au remarcat, joi, o usoara ameliorare a conflictului din estul Ucrainei, un prim comentariu pozitiv al Washingtonului dupa mai multe zile, chiar daca a denuntat continuarea incalcarii acordului de incetare a focului, noteaza AFP, citat de Agerpres.

Volksbank Romania a castigat alte doua procese privind conversia creditului din CHF in lei la cursul istoric

Volksbank Romania a castigat doua noi procese privind conversia creditului din CHF in lei la cursul istoric, Tribunalul Bucuresti si Judecatoria Galati considerand cererile clientilor ca fiind nefondate, arata un comunicat al bancii remis redactiei.

Klaus Iohannis cere reexaminarea legii privind jurisdictia Curtii Internationale de Justitie

Presedintele Klaus Iohannis cere reexaminarea legii care prevede recunoasterea, printr-o declaratie, a jurisdictiei Curtii Internationale de Justitie ca fiind obligatorie si fara acord special, informeaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )