Libnet.ro
UNICEF

22:00

Iohannis: Atacarea redactiei publicatiei franceze, un act terorist crud si las

Antena3 Antena3,
Iohannis: Atacarea redactiei publicatiei franceze, un act terorist crud si las

Presedintele Klaus Iohannis a apreciat ca atacul terorist de astazi din Paris este unul las, subliniind ca libertatea de informare este un drept fundamental al omului. Atacarea redactiei. continuă pe Antena3

FOTO. Klaus Iohannis: Atacarea redactiei saptamanalului francez Charlie Hebdo, un act terorist crud si las

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a transmis, miercuri, un mesaj in care arata ca atacarea redactiei saptamanalului francez Charlie Hebdo reprezinta un act terorist crud si las si ii asigura pe partenerii Romaniei de intregul sprijin in lupta impotriva terorismului si a extremismului de orice fel.

Iohannis: Atacarea redactiei saptamanalului francez Charlie Hebdo, un act terorist crud si las

Presedintele Klaus Iohannis a transmis miercuri un mesaj in contextul atacului terorist care a avut loc la sediul publicatiei franceze Charlie Hebdo din Paris.

Klaus Iohannis: Atacarea redactiei saptamanalului francez Charlie Hebdo, un act terorist crud si las

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante in urma atacului terorist care a avut loc miercuri la sediul publicatiei franceze Charlie Hebdo din Paris. in mesajul publicat de Presedintie,.

Zece morti intr-un atac armat la sediul publicatiei franceze de satira Charlie Hebdo

Doi barbati inarmati au atacat azi sediul publicatiei franceze de satira Charlie Hebdo la Paris, facand mai multe victime, potrivit unor martori, relateaza AFP. Reuters transmite, citand media franceze, ca 10 persoane au murit in atac.

Atac armat soldat cu 12 morti la sediul publicatiei franceze de satira Charlie Hebdo

ACTUALIZARE 14:35 Politia franceza a anuntat ca 12 persoane si-au pierdut viata in atacul armat derulat la sediul publicatiei franceze de satira Charlie Hebdo, intre acestia gasindu-se doi politisti, transmite Reuters. Toate redactiile, marile magazine, lacasurile de cult au fost plasate sub protectia fortelor de ordine, transmite publicatia Le Monde.

GALERIE FOTO. Caricaturile cu Mahomed care ar fi putut declansa atacul terorist asupra publicatiei franceze Charlie Hebdo

Publicatia satirica Charlie Hebdo, unde 12 persoane au murit, dupa un atac terorist asupra redactiei, a publicat in ultimii doi ani mai multe caricaturi in care il ironizeaza pe Mahomed si pe liderii politici musulmani.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )