Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atac armat soldat cu 12 morti la sediul publicatiei franceze de satira Charlie Hebdo

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Atac armat soldat cu 12 morti la sediul publicatiei franceze de satira Charlie Hebdo

ACTUALIZARE 14:35 Politia franceza a anuntat ca 12 persoane si-au pierdut viata in atacul armat derulat la sediul publicatiei franceze de satira Charlie Hebdo, intre acestia gasindu-se doi politisti, transmite Reuters. Toate redactiile, marile magazine, lacasurile de cult au fost plasate sub protectia fortelor de ordine, transmite publicatia Le Monde. continuă pe Ziarul Bursa

Zece morti intr-un atac armat la sediul publicatiei franceze de satira Charlie Hebdo

Doi barbati inarmati au atacat azi sediul publicatiei franceze de satira Charlie Hebdo la Paris, facand mai multe victime, potrivit unor martori, relateaza AFP. Reuters transmite, citand media franceze, ca 10 persoane au murit in atac.

VIDEO FOTO. Atac cu arme automate la un ziar de satira din Franta. Cel putin 12 morti, dintre care doi politisti. Sase raniti sunt in stare grava.

Sediul ziarului francez de satira Charlie Hebdo a fost victima unui atac cu arme automate. Potrivit primelor informatii disponibile, doua persoane mascate au intrat in sediul publicatiei din Paris, cel putin zece jurnalisti fiind ucisi, iar alte cateva persoane ranite.

Primele marturii despre cum au intrat atacatorii in sediul publicatiei Charlie Hebdo din Paris

Atacatorii care au impuscat cel putn 12 persoane in sediul publicatiei satirice Charlie Habdo au intrat in cladire dupa ce au fortat o caricaturista, care era impreuna cu fetita ei, sa le permita accesul.

Primele marturii despre cum au intrat atacatorii in sediul publicatiei Charlie Hebdo din Paris

Atacatorii care au impuscat cel putn 12 persoane in sediul publicatiei satirice Charlie Habdo au intrat in cladire dupa ce au fortat o caricaturista, care era impreuna cu fetita ei, sa le permita accesul.

Tanara speranta a clubului Anji Mahacikala, ucis intr-un atac armat

Un fotbalist rus, legitimat la clubul de prima liga Anji Mahacikala, Gasan Magomedov, a fost ucis in urma unui atac armat care a avut loc asupra masinii sale.

Fotbalist rus Anji Mahacikala (20 de ani), ucis intr-un atac armat

Un fotbalist legitimat la Anji Mahacikala, Gasan Magomedov, in varsta de 20 de ani, a fost ucis, sambata, intr-un atac armat, informeaza site-ul oficial al clubului rus, potrivit Mediafax. Magomedov, care juca pentru echipa a doua a clubului Anji Mahacikala, a incetat din viata dupa ce persoane necunoscute au tras cu mitraliera asupra masinii sale, in noaptea de sambata spre duminica.

Rusia: Un fotbalist legitimat la Anji Mahacikala a fost ucis in urma unui atac armat

Un fotbalist legitimat la Anji Mahacikala, Gasan Magomedov, in varsta de 20 de ani, a fost ucis, sambata, intr-un atac armat, potrivit site-ul oficial al clubului rus. Persoane necunoscute au tras cu mitraliera asu.

Fotbalistul Gasan Magomedov, legitimat la Anji Mahacikala, a fost ucis intr-un atac armat

Un fotbalist legitimat la Anji Mahacikala, Gasan Magomedov, in varsta de 20 de ani, a fost ucis, sambata, intr-un atac armat, informeaza site-ul oficial al clubului rus. Potrivit sursei citate,.

GALERIE FOTO. Caricaturile cu Mahomed care ar fi putut declansa atacul terorist asupra publicatiei franceze Charlie Hebdo

Publicatia satirica Charlie Hebdo, unde 12 persoane au murit, dupa un atac terorist asupra redactiei, a publicat in ultimii doi ani mai multe caricaturi in care il ironizeaza pe Mahomed si pe liderii politici musulmani.

GALERIE FOTO. Caricaturile cu Mahomed care au declansat atacul terorist asupra publicatiei franceze Charlie Hebdo

Cel putin 11 persoane au fost ucise in atacul de miercuri de la sediul ziarului satiric francez Charlie Hebdo, a anuntat Parchetul din Paris, citat de Europe1 in pagina electronica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )