Libnet.ro
UNICEF

2 Mai.

Iohannis, despre alegerile prezidentiale: Ar fi frumos sa reusim coagularea dreptei si sa avem mai putini candidati pe acest profil (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis, despre alegerile prezidentiale: Ar fi frumos sa reusim coagularea dreptei si sa avem mai putini candidati pe acest profil (VIDEO)

Prezidetiabilul ACL Klaus Iohannis a discutat, luni seara, in cadrul emisiunii Sub Semnul intrebarii, difuzata de B1TV, despre sansele sale in cadrul alegerilor prezidentiale, precizand ca in. continuă pe B1

REVISTA PRESEI: Cum vad feministele candidaturile femeilor la alegerile prezidentiale

Adevarul arata cum vad feministele candidaturile femeilor la alegerile prezidentiale. Ziarul Financiar spune ca cea mai mare problema a economiei este ca antreprenorii romani nu vor sa lucreze impreuna pentru a se putea dezvolta. Evenimentul Zilei dezvaluie pe ce averi a pus ochii ANI si cum justifica functionarii banii de la saltea. Capital explica cum ne asiguram firma impotriva clientilor rau-platnici. Ziare. com publica un interviu cu ambasadroul Ucrainei la Bucuresti. Wall-Street anunta ce mall-uri vor aparea peharta Romaniei in urmatoarele 16 luni. Iar Prosport prezinta infrangerea istorica pentru echipa din Giurgiu, calificata in premiera in grupele unei cupe europene.

Iohannis, despre conflictele iscate de Rusia in regiune: Romania trebuie sa fie 100% solidara cu partenerii SUA, NATO si UE

Prezidentiabilul ACL Klaus Iohannis a explicat, luni seara, in cadrul emisiunii Sub Semnul intrebarii, difuzata de B1TV, vorbind despre conflictele iscate de rusi in regiune, caRomania.

Iohannis, despre referendumul de suspendare a presedintelui din 2012: A fost la limita Constitutiei (VIDEO)

Liderul liberal Klaus Iohannis a declarat, luni seara, in cadrul emisiunii Sub Semnul intrebarii, difuzata de B1TV, ca referendumul pentru demiterea presedintelui, organizat in vara lui 2012, a fost.

Iohannis, despre afirmatia ca este un politruc: Experiment didactic, sa arat ca PSD se ocupa doar de copiat

Prezidentiabilul ACL, Klaus Iohannis, a comentat, duminica, la Iasi, ca afirmatia sa potrivit careia este un politruc a fost un experiment didactic, o afirmatie auto-ironica, cu scopul de a demonstra ca PSD se ocupa doar de copiat.

Klaus Iohannis despre traseismul politic: Ordonanta este gandita sa mearga la PSD oamenii. Nu vom primi primari care vor sa vina de la alte partide la noi

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat la Craiova ca ordonanta de urgenta care legalizeaza traseismul politic este data pentru a crea un avantaj candidatului PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 2 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )