Libnet.ro
UNICEF

19:00

Iohannis este foarte multumit de activitatea procurorului general si a procurorului sef al DNA

Adevărul Adevărul,
Iohannis este foarte multumit de activitatea procurorului general si a procurorului sef al DNA

Presedintele Klaus Iohannis este foarte multumit de activitatea procurorului general Augustin Lazar si de cea a procurorului sef al DNA Laura Codruta Kovesi, potrivit unor surse din Administratia Prezidentiala, in contextul in care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spunea ca va avea zilele urmatoare o discutie cu procurorul general si, separat, cu procurorul general al DNA, despre ancheta privind OUG 13, considerand ca s-a incalcat legea. continuă pe Adevărul

Iohannis este foarte multumit de activitatea procurorului general si a procurorului-sef al DNA

Presedintele Klaus Iohannis se declara foarte multumit de activitatea procurorului general Augustin Lazar si de cea a procurorului-sef al Directiei Nationale DNA) Laura Codruta Kovesi, potrivit unor surse din Administratia Prezidentiala citate de News. ro.

Klaus Iohannis, foarte multumit de activitatea procurorului general si a sefei DNA

Presedintele Klaus Iohannis este foarte multumit de activitatea procurorului general, Augustin Lazar, si de cea a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, potrivit unor surse din Administratia Prezidentiala. Afirmatiile au fost facute in.

Laura Codruta Kovesi si Augustin Lazar, in vizorul ministrului Justitiei. Activitatea sefei DNA si a procurorului general vor fi evaluate, ca urmare a anchetei privind elaborarea Ordonantei 13. Tudorel Toader a sugerat ca nu exclude demiterea lor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca in urmptoarele doua saptamani va face o evaluare a activitatii procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) si a procurorului general al Romaniei. Totodata, el a precizat ca va avea o discutie cu Laura Codruta Kovesi si cu Augustin Lazar, pe tema anchetei privind elaborarea Ordonantei 13.

Ancheta pe OUG 13: Ministrul Justitiei nu exclude DEMISIA procurorului general si a sefei DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, duminica, la Antena 3, ca va avea zilele urmatoare o discutie cu procurorul general Augustin Lazar si, separat, cu procurorul general al DNA, Laura Codruta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )