Libnet.ro
UNICEF

08:45

Iohannis a facut plangere penala la DNA impotriva lui Liviu Dragnea. Seful PNL in acuza pe vicepremier de abuz in serviciu

Antena3 Antena3,
Iohannis a facut plangere penala la DNA impotriva lui Liviu Dragnea. Seful PNL in acuza pe vicepremier de abuz in serviciu

Klaus Iohannis a depus o plangere penala la Directia Nationala Anticoruptie impotriva lui Liviu Dragnea. Liderul PNL il acuza pe vicepremier de abuz in serviciu si reclama initierea ordonantei de. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis a depus plangere penala la DNA impotriva lui Liviu Dragnea pentru ordonanta de urgenta privind migratia primarilor

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a depus marti o plangere penala la Directia Nationala Anticoruptie impotriva vicepremierului Liviu Dragnea, pentru initierea ordonantei de urgenta 55/2014 care permite migratia politica a alesilor locali pentru 45 de zile, potrivit surselor citate de Mediafax, care publica fotografia documentului.

FOTO Klaus Iohannis: Am depus plangere penala la DNA impotriva lui Dragnea pentru abuz in serviciu

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat marti seara la Ploiesti ca a depus plangere penala la DNA impotriva vicepremierului Liviu Dragnea, pentru abuz in serviciu, pentru ca acesta trebuia sa opreasca initierea ordonantei de urgenta 55/2014, care permite migratia politica a alesilor locali pentru 45 de zile.

Surse:Iohannis a depus plangere penala la DNA impotriva lui Dragnea pentru OUG privind migratia

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a depus marti o plangere penala la Directia Nationala Anticoruptie DNA) impotriva vicepremierului Liviu Dragnea, pentru initierea ordonantei de urgenta 55/2014, care permite migratia politica a alesilor locali pentru 45 de zile, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

Klaus Iohannis a depus plangere penala pe numele lui Liviu Dragnea pentru ordonanta privind migratia alesilor locali

Klaus Iohannis a depus marti o plangere penala la DNA impotriva vicepremierului Liviu Dragnea, pentru initierea OUGcare permite migratia politica a alesilor locali pentru 45 de zile. OUG care.

Iohannis: Am depus plangere penala impotriva lui Dragnea ca initiator al ordonantei privind alesii locali

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a confirmat, ieri seara, la Ploiesti, ca a depus o plangere penala la DNA impotriva vicepremierului Liviu Dragnea care a initiat ordonanta privind alesii locali, afirmand ca, daca procurorii constata ca fapta implica mai multe persoane, atunci acestia pot extinde cercetarile.

Plangere la DNA contra lui Dragnea, pentru ordonanta traseistilor

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a depus marti o plangere penala, pentru abuz in serviciu, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), impotriva vicepremierului Liviu Dragnea, pentru initierea ordonantei de urgenta 55/2014 care permite migratia politica a alesilor locali pentru 45 de zile, potrivit unor surse oficiale citate de Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )