Libnet.ro
UNICEF

13:15

Iohannis il felicita pe noul presedinte al Italiei

România Liberă România Liberă,
Iohannis il felicita pe noul presedinte al Italiei

Presedintele Klaus Iohannis a avut, joi, o convorbire telefonica cu omologul sau italian, Sergio Mattarella, in cadrul careia l-a felicitat pe omologul sau pentru alegerea in calitate de presedinte si si-a exprimat dorinta aprofundarii Parteneriatului Strategic intre cele doua tari, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Presedintele Klaus Iohannis si plimbatul pe la culte

Strategia presedintelui in privinta cultelor este o premiera pentru democratia romaneasca. Klaus Iohannis este primul presedinte care, in mod public, are initiativa dezvoltarii dialogului dintre autoritati si culte, desi multi, din confuzie, au sperat invers. Iar dialogul nu poate fi decat un castig pentru democratie.

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa adreseze un mesaj Parlamentului pe 9 februarie

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa adreseze un mesaj Parlamentului pe 9 februarie. Iohannis le-a remis presedintilor Camerei Deputatilor si Senatului o scrisoare in acest sens, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Reamintim ca Iohannis s-a intalnit astazi dimineata cu presedintii celor doua camere ale Parlamentului pentru a discuta prioritatile legislative ale sesiunii parlamentare. Potrivit unui comunicat al Cotroceniului, Iohannis a subliniat nevoia de recredibilizare a Parlamentului in viata politica si in constiinta cetatenilor.

Presedintele Klaus Iohannis, pe lista invitatilor de la summit-ul PPE din 12 februarie

Presedintele Klaus Iohannis a fost invitat de catre presedintele popularilor europeni, Joseph Daul, sa participe la summit-ul PPE de la Bruxelles care va avea loc joi, 12 februarie, inainte de reuniunea informala a.

Presedintele Klaus Iohannis, invitat la summit-ul PPE din 12 februarie

Presedintele Klaus Iohannis a fost invitat de catre presedintele popularilor europeni, Joseph Daul, sa participe la summit-ul PPE de la Bruxelles care va avea loc joi, 12 februarie. Summitul PPE va avea loc inaint.

Presedintele Klaus Iohannis, pe lista invitatilor de la summit-ul PPE din 12 februarie

Presedintele Klaus Iohannis a fost invitat de catre presedintele popularilor europeni, Joseph Daul, sa participe la summit-ul PPE de la Bruxelles care va avea loc joi, 12 februarie, inainte de reuniunea informala a Consiliului European, care se va desfasura in aceeasi zi.

Presedintele Klaus Iohannis a raspuns solicitarii Parchetului General si a facut o cerere de urmarire penala in cazul lui Adriean Videanu - dosarul gazelor ieftine pentru Ioan Niculae

Presedintele Klaus Iohannis a dat curs solicitarii Parchetului General si a facut o cerere de urmarire penala in cazul lui Adriean Videanu, anunta Administratia Prezidentiala. Reamintim ca procurorul general, Tiberiu Nitu, ii solicitase presedintelui sa formuleze o cerere de urmarire penala fata de Adriean Videanu in calitate de fost ministru al Economiei in perioada decembrie 2008 - septembrie 2010.

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa adreseze un mesaj Parlamentului pe 9 februarie

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa adreseze un mesaj Parlamentului in data de 9 februarie, transmite Administratia Prezidentiala.

Noul presedinte al Italiei a salutat comunitatile de straini in discursul de investitura: Calea catre o tara unita e indicata de Constitutie

Noul presedinte ales al Italiei, Sergio Mattarella, a depus marti juramantul in fata parlamentarilor reuniti la Palatul Montecitorio, potrivit blogului DinItalia. Dupa juramant, a urmat discursul de.

Presedintele Klaus Iohannis A APROBAT cererea de incepere a urmaririi penale pentru Adriean Videanu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a aprobat, miercuri, cererea de incepere a urmaririi penale pe numele lui Adriean Videanu. Presedintele Romaniei, domnul Klaus-Werner Iohannis, a transmis.

Simona Halep il asteapta pe presedintele Klaus Iohannis la Galati

Simona Halep a vorbit, miercuri, intr-o conferinta de presa despre meciul de FedCup cu Spania de la finalul acestei saptamani si a spus ca-l asteapta la Galati si pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, un cunoscut iubitor al tenisului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )