Libnet.ro
UNICEF

12:45

Iohannis l-a felicitat pe Trump pentru castigarea alegerilor si i-a transmis ca Romania e constienta de responsabilitatile ce decurg din calitatea de aliat si partener strategic al SUA

B1 B1,
Iohannis l-a felicitat pe Trump pentru castigarea alegerilor si i-a transmis ca Romania e constienta de responsabilitatile ce decurg din calitatea de aliat si partener strategic al SUA

Presedintele Klaus Iohannis l-a felicitat pe Donald Trump pentru castigarea alegerilor prezidentiale din Statele Unite, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. in. continuă pe B1

Theresa May l-a felicitat pe Donald Trump pentru castigarea alegerilor: Abia astept sa colaboram pentru prosperitatea natiunilor noastre

Premierul britanic Theresa May l-a felicitat pe Donald Trump pentru castigarea alegerilor prezidentiale din Statele Unite. Aceasta i-a scris despre legaturile speciale dintre cele doua tari si s-a a.

Vladimir Putin l-a felicitat pe Donald Trump pentru castigarea alegerilor prezidentiale

Presedintele rus Vladimir Putin l-a felicitat pe republicanul Donald Trump pentru castigarea alegerilor prezidentiale din StateleUnite, informeaza Reuters. Putin si-a exprimat speranta ca.

America nu se va multumi cu altceva decat cu ce e mai bun! Nu vom esua in fata nimanui! Veti vedea parteneriat, nu conflict Primul discurs al lui Trump dupa castigarea alegerilor (VIDEO)

Vom fi cei mai puternici, ne vom inteleg bine cu toate natiunile si niciun american nu va fi lasat in urma, a sustinut Donald Trump in primul sau discurs de dupa alegerea sa in functia de.

Guvernul Ciolos l-a felicitat pe Donald Trump si i-a transmis ca Romania va ramane un aliat si partener de incredere al SUA

Guvernul Romaniei l-a felicitat pe Donald Trump pentru castigarea alegerilor prezidentiale din Statele Unite, iar premierul Dacian Ciolos i-a scris vicepresedintelui Mike Pence despre importanta.

Reactii politice dupa ce Donald Trump a fost ales noul presedinte al SUA. Iohannis l-a felicitat. Basescu: Dupa Brexit, SUAexit. Este o surpriza!

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis o scrisoare lui Donald Trump pentru a-l felicita pentru alegerea sa in functia de presedinte al SUA. Fostul presedinte Traian Basescu nu se astepta ca Donald Trump sa o invinga pe contracandidata sa, Hillary Clinton, rezultatul fiind prea mult pentru anchilozata Europa.

Populistii, in culmea fericirii. Marine Le Pen l-a felicitat deja pe Trump pentru victoria in alegeri

Marine Le Pen, liderul formatiunii extremiste franceze Frontul National, l-a felicitat deja pe Donald Trump pentru victoria in alegerile prezidentiale din Statele Unite. Felicitari noului.

Merkel, mesaj cu sageti pentru Trump: Germania si America sunt legate prin valori. Printre ele, demnitatea oamenilor indiferent de originea lor, culoarea pielii, religie, gen, orientare sexuala sau viziuni politice

Cancelarul german Angela Merkel s-a alaturat liderilor lumii care l-au felicitat pe Donald Trump pentru castigarea alegerilor, dar a facut-o cu un mesaj atipic. Aceasta i-a transmis republicanului ca este.

Klaus Iohannis l-a felicitat pe Donald Trump pentru numirea in functie de presedinte al SUA, asigurandu-l ca Romania se angajeaza ferm sa aprofundeze, si pe viitor, cooperarea bilaterala

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a adresat o scrisoare de felicitare Presedintelui ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, in care isi exprima disponibilitate de a colabora cu acesta in promovarea obiectivelor comune .

Ghid pentru noaptea alegerilor din SUA |OPINIE

Scrutinul prezidential are loc marti, sectiile de votare incepand sa se inchida la cateva ore dupa miezul noptii pe fusul orar din Romania deci miercuri, incepand cu ora 2 dimineata). in SUA sunt patru fusuri orare, din acest motiv rezultatele vor sosi in termenii relevanti pentru noi, in Romania de-a lungul intregii nopti de marti spre miercuri.

Primul interviu al lui Donald Trump pentru presa din Romania: Deviza mea este afla tot ce poti despre lucrul pe care il intreprinzi

Noul presedinte al SUA Donald Trump a declarat pentru presa din Romania ca deviza sa este afla tot ce poti despre lucrul pe care il intreprinzi. Sfatul l-a primit de la tatal sau.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )