Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis: Nu mi-e teama de candidatura lui Teodor Melescanu, este liber sa candideze

B1 B1,
Iohannis: Nu mi-e teama de candidatura lui Teodor Melescanu, este liber sa candideze

Presedintele liberal Klaus Iohannis a declarat, luni seara, vorbind despre candidatura lui Teodor Melescanu la prezidentiale, ca nu se teme de acest contracandidat si nici de candidatura sa. Nu mi-e teama de. continuă pe B1

Ponta, despre candidatura lui Teodor Melescanu pentru Cotroceni: E dreptul sau de a candida

Premierul Victor Ponta a comentat, luni, candidatura lui Teodor Melescanu la Presedintie, spunand ca este dreptul acestuia de a candida, acesta fiind un om extrem de elegant, transmite Mediafax. Este.

Teodor Melescanu a demisionat de la sefia SIE si isi depune marti candidatura la presedintie din partea Partidului Dreptatii Sociale. Partidul organizat de Octav Cozmanca a luat 0,24% la europarlamentare

Presedintele Traian Basescu a trimis luni o scrisoare sefilor Senatului si Camerei Deputatilor prin care le cere sa ia act de demisia lui Teodor Melescanu de la sefia SIE, potrivit Administratiei Prezidentiale. Partidul Dreptatii Sociale a anuntat Biroul Electoral Central BEC) ca va depune, marti dimineata, candidatura lui Teodor Melescanu pentru alegerile prezidentiale, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet.

Alegeri prezidentiale: Teodor Melescanu vine la spartul targului

Directorul Seviciului de Informatii Externe, Teodor Melescanu, si-ar putea anunta astazi candidatura la alegerile prezidentiale - deocamdata, din postura de independent. Ulterior, la nevoie, l-ar putea inlocui chiar pe Iohannis.

Teodor Melescanu a demisionat de la conducerea SIE

Teodor Melescanu a demisionat astazi de la sefia Serviciului de Informatii Externe. Va amintim ca Teodor Melescanu a declarat, saptamana trecuta, intrebat daca ia in calcul o candidatura la prezidentiale,.

Gabriela Firea: Teodor Melescanu vine sa contureze persoanlitatea presedintelui, in legatura cu preocuparile acestuia

Directorul SIE, Teodor Melescanu, a declarat, vineri, intrebat daca ia in calcul o candidatura la prezidentiale, ca luni va exista raspunsul, daca vor fi intrunite conditiile. Senatorul Gabriela.

VIDEO Teodor Melescanu sustine ca Traian Basescu i-ar fi cerut detalii despre eventuali ofiteri sub acoperire printre ministri, dar nu i-a dat informatiile din cauza legislatiei

Seful SIE, Teodor Melescanu, a declarat vineri ca presedintele Traian Basescu i-ar fi cerut detalii despre eventuala existenta a unor ofiteri sub acoperire in randul ministrilor, adaugand ca nu i-a da presedintelui aceste detalii din cauza legislatiei care interzice divulgarea acestor secrete.

Teodor Melescanu a demisionat din fruntea SIE si intra in campanie

Directorul Serviciului de Informatii Externe SIE) a demisionat astazi din functie, urmand sa se inscrie in cursa electorala pentru Cotroceni. Potrivit unor surse politice, Melescanu va candida la alegerile prezidentiale din partea unei formatiuni obscure: Partidul Dreptatii Sociale.

Teodor Melescanu a demisionat din fruntea SIE si candideaza din partea Partidului Dreptatii Sociale

Directorul Serviciului de Informatii Externe SIE) a demisionat astazi din functie, urmand sa se inscrie in cursa electorala pentru Cotroceni. Potrivit unor surse politice, Melescanu va candida la alegerile prezidentiale din partea unei formatiuni obscure: Partidul Dreptatii Sociale.

Klaus Iohannis si-a depus candidatura la prezidentiale. El a adunat 2.200.000 de semnaturi

Am intrat pe drumul drept spre Cotroceni. A venit vremea faptelor!, a spus Klaus Iohannis in fata Biroului Electoral Central dupa ce si-a depus candidatura.

Klaus Iohannis si-a depus candidatura pentru prezidentiale la BEC. Candidatul ACL: Am intrat pe drumul drept spre Presedintia Romaniei (VIDEO)

Klaus Iohannis si-a depus, sambata, la Biroul Electoral Central BEC), candidatura la alegerile prezidentiale, relateaza B1 TV. Am depus candidatura pentru Presedintia Romaniei. Acum am intrat pe drumul drept.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )