Libnet.ro
UNICEF

06:00

Iohannis, in New York Times: Avem nevoie de un guvern puternic, cu un nou mod de abordare

Antena3 Antena3,
Iohannis, in New York Times: Avem nevoie de un guvern puternic, cu un nou mod de abordare

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, pe Facebook, ca a acordat un interviu cotidianului New York Times, in care a afirmat ca avem nevoie de un guvern suficient de puternic, cu o viziune economica pe. continuă pe Antena3

Iohannis pentru New York Times: Avem nevoie de un guvern suficient de puternic si cu o viziune economica pe termen lung, care sa schimbe lucrurile

Intr-un interviu acordat presei americane, mai exact pentru publicatia New York Times, presedintele Iohannis a vorbit despre economia romaneasca si despre nevoia ca tara noastra sa aiba un guvern puternic cu o.

Klaus Iohannis, in New York Times: Avem nevoie de un guvern suficient de puternic, cu un nou mod de abordare

Klaus Iohannis in New York Times. Romania are nevoie de un guvern suficient de puternic, cu o viziune economica pe termen lung, cu un nou mod de abordare si care sa aiba curajul de a pastra un set de reguli, a declarat presedintele Klaus Iohannis in cadrul unui interviu pentru publicatia americana The New York Times.

Iohannis, in New York Times: Avem nevoie de un guvern suficient de puternic, cu un nou mod de abordare

Romania are nevoie de un guvern suficient de puternic, cu o viziune economica pe termen lung, cu un nou mod de abordare si care sa aiba curajul de a pastra un set de reguli, a declarat presedintele Klaus Iohannis in cadrul unui interviu pentru publicatia americana The New York Times.

Iohannis, interviu pentru New York Times. Ce a spus despre guvernul Ponta

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, pe Facebook, ca a acordat un interviu cotidianului New York Times, in care a afirmat ca avem nevoie de un guvern suficient de puternic, cu o viziune economica pe termen lung, cu un nou mod de abordare si care sa aiba curajul de a pastra un set de reguli.

NEW YORK TIMES: NSA a spart reteaua informatica a Coreei de Nord inainte de atacul asupra Sony

Agentia de Securitate Nationala a reusit, in noiembrie 2010, sa sparga sistemul informatic al Coreei de Nord relateaza New York Times care citeaza oficiali americani.

Analiza New York Times: De la amatori la jihadisti nemilosi. Drumul fratilor Kouachi catre masacrul de la Charlie Hebdo

In anul care a urmat invaziei SUA in Irak, satul de imaginile cu soldati americani umilind musulmani in inchisoarea Abu Ghraib, un tanar de 22 de ani care livra pizza nu a putut sa mai suporte si a inceput sa isi faca planuri de lupta impotriva trupelor americane. Mai intai a studiat o arma AK-47 pe internet, apoi a luat lectii de la un barbat, folosind un desen manual al armei. Era o tentativa aproape ridicola de jihad, iar pe masura ce ziua plecarii se apropia, tanarul, Cherif Kouachi, a inceput sa se simta din ce in ce mai nesigur de el insusi, scrie New York Times intr-un amplu material in care recreeaza traseul celor doi frati Kouachi, autorii atacului asupra revistei franceze de satira Charlie Hebdo, catre radicalism.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )