Libnet.ro
UNICEF

08:15

Klaus Iohannis, in New York Times: Avem nevoie de un guvern suficient de puternic, cu un nou mod de abordare

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, in New York Times: Avem nevoie de un guvern suficient de puternic, cu un nou mod de abordare

Klaus Iohannis in New York Times. Romania are nevoie de un guvern suficient de puternic, cu o viziune economica pe termen lung, cu un nou mod de abordare si care sa aiba curajul de a pastra un set de reguli, a declarat presedintele Klaus Iohannis in cadrul unui interviu pentru publicatia americana The New York Times. continuă pe Adevărul

Iohannis, in New York Times: Avem nevoie de un guvern puternic, cu un nou mod de abordare

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, pe Facebook, ca a acordat un interviu cotidianului New York Times, in care a afirmat ca avem nevoie de un guvern suficient de puternic, cu o viziune economica pe.

Iohannis pentru New York Times: Avem nevoie de un guvern suficient de puternic si cu o viziune economica pe termen lung, care sa schimbe lucrurile

Intr-un interviu acordat presei americane, mai exact pentru publicatia New York Times, presedintele Iohannis a vorbit despre economia romaneasca si despre nevoia ca tara noastra sa aiba un guvern puternic cu o.

Iohannis, in New York Times: Avem nevoie de un guvern suficient de puternic, cu un nou mod de abordare

Romania are nevoie de un guvern suficient de puternic, cu o viziune economica pe termen lung, cu un nou mod de abordare si care sa aiba curajul de a pastra un set de reguli, a declarat presedintele Klaus Iohannis in cadrul unui interviu pentru publicatia americana The New York Times.

Iohannis, interviu pentru New York Times. Ce a spus despre guvernul Ponta

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, pe Facebook, ca a acordat un interviu cotidianului New York Times, in care a afirmat ca avem nevoie de un guvern suficient de puternic, cu o viziune economica pe termen lung, cu un nou mod de abordare si care sa aiba curajul de a pastra un set de reguli.

NEW YORK TIMES: NSA a spart reteaua informatica a Coreei de Nord inainte de atacul asupra Sony

Agentia de Securitate Nationala a reusit, in noiembrie 2010, sa sparga sistemul informatic al Coreei de Nord relateaza New York Times care citeaza oficiali americani.

Analiza New York Times: De la amatori la jihadisti nemilosi. Drumul fratilor Kouachi catre masacrul de la Charlie Hebdo

In anul care a urmat invaziei SUA in Irak, satul de imaginile cu soldati americani umilind musulmani in inchisoarea Abu Ghraib, un tanar de 22 de ani care livra pizza nu a putut sa mai suporte si a inceput sa isi faca planuri de lupta impotriva trupelor americane. Mai intai a studiat o arma AK-47 pe internet, apoi a luat lectii de la un barbat, folosind un desen manual al armei. Era o tentativa aproape ridicola de jihad, iar pe masura ce ziua plecarii se apropia, tanarul, Cherif Kouachi, a inceput sa se simta din ce in ce mai nesigur de el insusi, scrie New York Times intr-un amplu material in care recreeaza traseul celor doi frati Kouachi, autorii atacului asupra revistei franceze de satira Charlie Hebdo, catre radicalism.

Presedintele Klaus Iohannis spera ca Republica Moldova va avea in curand un guvern cu o agenda pro-europeana ferma

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis i-a transmis omologului sau de la Chisinau Nicolae Timofti ca spera ca Parlamentul de la Chisinau va vota in cel mai scurt timp un guvern reprezentativ cu o agenda europeana ferma, conform unui comunicat al presedintiei Republicii Moldova.

Klaus Iohannis si Nicolae Timofti au discutat la telefon si au convenit ca vizita presedintelui roman in R. Moldova sa aiba loc dupa instalarea noului guvern de la Chisinau

Administratia Prezidentiala informeaza, intr-un comunicat difuzat luni seara, ca presedintele Klaus Iohannis a avut in cursul zilei o convorbire telefonica cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, cei doi sefi de stat convenind ca vizita pe care presedintele roman intentiona sa o efectueze in tara vecina, programata initial pentru 22-23 ianuarie, sa fie amanata pentru perioada imediat urmatoare instalarii noului guvern de la Chisinau.

Presedintele Klaus Iohannis va face o vizita oficiala in Republica Moldova dupa instalarea noului Guvern la Chisinau

Presedintele Klaus Iohannis a explicat de ce a ales sa nu mearga in vizita oficiala in acest moment in Republica Moldova, decizia fiind luata de comun acord cu omologul sau moldovean, Nicolae Timofti. Potricvit.

Adevarul Live: De ce si-a anulat Klaus Iohannis vizita la Chisinau

Presedintele Klaus Iohannis si-a amanat vizita programata in Republica Moldova, pana in momentul in care la Chisinau se va instala un nou Guvern. Cele trei partide proeuropene, PDLM, PDM si PL nu au reusit sa ajunga pana in acest moment la o intelegere, astfel incat, la Chisinau, se vorbeste ca Partidul Comunist, condus de Vladimir Voronin, ar putea vota in Parlament un Guvern PLDM-PDM, in schimbul unor functii de rand secund in administratie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2748 seconds )