Libnet.ro
UNICEF

15:01

Iohannis, prezent la exercitiul militar multinational de la Brasov: E cea mai mare aplicatie NATO. ZECI DE MII de militari din 23 de tari (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis, prezent la exercitiul militar multinational de la Brasov: E cea mai mare aplicatie NATO. ZECI DE MII de militari din 23 de tari (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza, sambata, Centrul de Instruire pentru Lupta al Fortelor Terestre 'Getica', de la Cincu, unde se desfasoara exercitiul militar multinational Saber. continuă pe B1

Iohannis, la exercitiul militar multinational de la Cincu: Este cea mai mare aplicatie dintr-un stat NATO - VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis va fi prezent sambata, la Cincu Brasov), la Centrul de Instruire pentru Lupta al Fortelor Terestre Getica, unde se desfasoara exercitiul militar multinational.

Iohannis, la exercitiul militar Saber Guardian 2017: intotdeauna este bine ca si inamicul sa fie surprins, in cazul nostru spectatorul

Presedintele Klaus Iohannis a participat, sambata, la Ziua Distinsilor Vizitatori din cadrul exercitiului multinational Saber Guardian 2017.

Presedintele Klaus Iohannis participa la exercitiul militar Saber Guardian de la Cincu

Presedintele Klaus Iohannis participa sambata, la Cincu, in judetul Brasov, la Ziua Distinsilor Vizitatori a exercitiului Getica Saber din cadrul Saber Guardian 2017, la care sunt prezenti aproximativ 5. 000 de militari din tara si din strainatate.

Medicina, cea mai cautata specializare la Universitatea Transilvania. Foarte putini candidati la Ingineria Lemnului, desi facultatea este unica in tara

Pana acum 5149 de tineri s-au inscris la Universitatea Transilvania. Cea mai cautata specializare este Medicina, facultate la care se da si examen. inscrierile continua pana luni.

Grupul Pro, cea mai importanta schimbare de la infiintare: denumiri si identitati noi din toamna. Cum ar putea arata cele sase posturi FOTO

Cele sase televiuni ale grupului Pro urmeaza sa treaca prin cea mai important schimbare de la infiintare pana in prezent, oficiali postului facand precizari in acest sens.

Aceasta este cea mai mica stea descoperita pana acum

Astronomii de la University of Cambridge au descoperit cea mai mica stea identificata pana in prezent. Studiul cercetatorilor a fost publicat in Astronomy Physics si discuta despre steaua EBLM J0555-57Ab, care este la limita inferioara pe care o pot avea stelele cand vine vorba de dimensiuni. Forta gravitationala de la suprafata este de aproximativ [].

Reporteri fara Frontiere: Dupa lovitura de stat esuata, Turcia s-a transformat in cea mai mare inchisoare din lume pentru ziaristi

Dupa lovitura de stat esuata care a avut loc, in urma cu un an, in Turcia, tara s-a transformat in cea mai mare inchisoare din lume pentru profesionistii mijloacelor de comunicare, ca urmare a politicii de persecutare a vocilor critice, sustine organizatia Reporteri fara Frontiere RSF).

Organizatia Reporteri fara Frontiere: Dupa puci, Turcia s-a transformat in cea mai mare inchisoare din lume pentru ziaristi

Turcia s-a transformat, dupa lovitura de stat esuata de acum un an, in cea mai mare inchisoare din lume pentru profesionistii mijloacelor de comunicare ca urmare a politicii de persecutare a vocilor critice, a acuzat sambata organizatia Reporteri fara Frontiere, potrivit Agerpres, care citeaza EFE.

Apropiati ai lui Netanyahu in Guvern si in cea mai mare companie de telecomunicatii, plasati in arest la domiciliu

Actionarul majoritar al companiei Bezeq, Shaul Elovitch, si directorul general in Ministerul Comunicatiilor Shlomo Filber - ambii apropiati ai premierului israelian Benjamin Netanyahu - au fost plasati in arest la domiciliu in cadrul unei anchete a Autoritatii Valorilor Mobiliare ISA) vizand cea mai mare companie de telecomunicatii din Israel, scrie Haaretz.

Europarlamentarul Catalin Ivan, mesaj dur pentru Liviu Dragnea: Este cea mai proasta perioada a PSD

Europarlamentarul Catalin Ivan trage un semnal de alarma cu ceea ce se intampla in PSD. Politicianul nu uita sa il atace din nou pe Liviu Dragnea. Este cea mai proasta.

ştiri de la B1

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )