Libnet.ro
UNICEF

17:01

Europarlamentarul Catalin Ivan, mesaj dur pentru Liviu Dragnea: Este cea mai proasta perioada a PSD

Antena3 Antena3,
Europarlamentarul Catalin Ivan, mesaj dur pentru Liviu Dragnea: Este cea mai proasta perioada a PSD

Europarlamentarul Catalin Ivan trage un semnal de alarma cu ceea ce se intampla in PSD. Politicianul nu uita sa il atace din nou pe Liviu Dragnea. Este cea mai proasta. continuă pe Antena3

Mesajul lui Mihai Gadea pentru Liviu Dragnea, dupa gestul revoltator din Parlament

Mihai Gadea i-a transmis un mesaj presedintelui PSD Liviu Dragnea, dupa ce, luni, a batut cu degetul in microfonul reporterului Antena 3, in timp ce dadea declaratii pe holurile.

Europarlamentarul Catalin Ivan: Fenomenul sclaviei moderne nu se intalneste doar in Spania sau Italia, ci si in Germania

Europarlamentarul roman Catalin Ivan sustine ca problema sclaviei moderne de pe urma careia sufera unii dintre romanii care lucreaza in strainatate nu este intalnita doar in tari precum Spania sau Italia, un alt exemplu fiind printre altele inclusiv Germania.

George Soros, raspuns pentru Liviu Dragnea: Sunt oponentul celor care... (VIDEO)

Miliardarul George Soros e dusmanul PSD si al lui Liviu Dragnea. A spus-o raspicat duminica chiar Liviu Dragnea. Acesta sustine ca afaceristul s-ar afla in spatele unei campanii de denigrare a sa si a.

USR, despre modificarile din Codul Administrativ: O schema institutionala de amploare pusa in miscare pentru ca Liviu Dragnea sa fie prim-ministru

USR sustine, intr-un comunicat de presa, ca a fost pusa in miscare o schema institutionala de amploare pentru ca liderul PSD Liviu Dragnea sa ajunga prim-ministru, comentand astfel pe marginea modificarilor prevazute in proiectul de Cod Administrativ al Guvernului care prevad ca persoanele cu condamnari penale care au fost reabilitate pot fi membri ai Guvernului.

Se cere debarcarea lui Liviu Dragnea din fruntea PSD. Este nevoie de un Congres cat mai rapid

Europarlamentarul Catalin Ivan a afirmat, intr-o interventie telefonica la 100 de minute, de la Antena 3, ca PSD nu este detinut prin actiuni la purtator, facand referire la ultimele de.

Teodorovici, mesaj transant pentru Dragnea: Politica la partid este una, guvernarea este altceva

Eugen Teodorovici a transmis un mesaj presedintelui PSD Liviu Dragnea, intr-o interventie telefonica la 100 de minute, de la Antena 3, aratand ca politica la partid este una iarguvernarea es.

MI S-A CERUT SA-I DENUNT PE LIVIU DRAGNEA SI PE ... FOSTA SEFA AEP, DECLARATIILE BOMBA CARE SCHIMBA TOTUL iN ROMANIA (VIDEO)

Fosta sefa AEP, Ana Maria Patru face declaratii grave la adresa procurorilor. Aceasta declara intr-un interviu pentru EVZ ca a fost pusa de procurori sa faca denunturi impotriva lui Liviu Dragnea s.

Ion Cristoiu: Da, exista o Conspiratie impotriva lui Liviu Dragnea. E initiata si condusa chiar de Liviu Dragnea

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de marti, de pe blogul sau, despre replica liderului PSD, Liviu Dragnea in privinta acuzatiilor privind afacerile din Brazilia si.

Siegfried Muresan, dupa ce a fost amenintat de Liviu Dragnea ca va sesiza institutiile statului: Un lider care ameninta politicienii si jurnalistii este privit ca un lider slab

Siegfried Muresan afirma ca nu i-a fost niciodata teama sa spuna adevarul, dupa ce a fost amenintat de liderul PSD, Liviu Dragnea, ca va sesiza institutiile statului pentru declaratiile critice formulate de europarlamentar in timp ce premierul Mihai Tudose se afla la Bruxelles.

LIVIU DRAGNEA, PREMIER?! MODIFICA GUVERNUL LEGEA?

Un nou conflict mocneste intre premierul Tudose si seful sau de partid, Liviu Dragnea. Potrivit unor surse politice, Tudose nu are pe masa si nu nici intentioneaza modificarea Legii care ar.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )