Libnet.ro
UNICEF

15:46

Iohannis, prima participare la o sedinta a Consiliului European. Care sunt temele de discutie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Iohannis, prima participare la o sedinta a Consiliului European. Care sunt temele de discutie

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, miercuri, la Bruxelles, pentru a participa la sedinta Consiliului European care se va desfasura, joi, incepand cu ora 14. 00 ora Romaniei). Pe agenda se afla subiecte importane precum lupta impotriva terorismului si. continuă pe Wall-Street Ro

Presedintele Iohannis a ajuns la Bruxelles, pentru prima sedinta a Consiliului European din mandat

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, miercuri, la Bruxelles, pentru Consiliul European care se va desfasura, joi, incepand cu ora 14. 00 ora Romaniei), pe agenda aflandu-se subiecte importante precum lupta.

Klaus Iohannis, intalnire cu Joseph Daul. Seful statului participa joi la summit-ul PPE si la reuniunea Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa participe joi la summit-ul Partidului Popular European si la reuniunea informala a Consiliului European, dupa ce a efectuat, marti, o vizita oficiala in Franta unde a.

Klaus Iohannis, prea inalt pentru presedintele francez. Care este diferenta de inaltime

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit ieri, la Paris, cu presedintele francez Francois Hollande, in cadrul unei vizite oficiale. in timpul conferintei de presa comune, dincolo de declaratiile de sustinere.

Care sunt concluziile victoriei cu Spania din Fed Cup: intre presiunea care o apasa pe Simona si perspectivele luminoase oferite de echipa

Inainte sa ne fie bine, ne-a fost rau. si inca o data s-a vazut cat de nepregatiti suntem facand o medie) pentru a gestiona momentele nefaste firesti care apar in cariera oricarui jucator de tenis. Valul de mesaje dure care a invadat Social Media dupa esecul Simonei Halep cu Garbine Muguruza a fost neasteptat de virulent, dat fiind contextul. Practic, confruntarea cu Spania inca nu se incheiase, iar sansele Romaniei se pastrau la un nivel decent, mai ales ca perspectiva unui meci de dublu care sa decida mansa era destul de vehiculata inainte de inceperea meciului cu Spania. si totusi, Simona a fost facuta rapid responsabila de o infrangere care, in realitate, n-a mai venit niciodata.

Care sunt concluziile victoriei cu Spania din Fed Cup: intre presiunea care o apasa pe Simona si perspectivele luminoase oferite de echipa

Inainte sa ne fie bine, ne-a fost rau. Si inca o data s-a vazut cat de nepregatiti suntem facand o medie) pentru a gestiona momentele nefaste firesti care apar in cariera oricarui jucator de tenis. Valul de mesaje dure care a invadat Social Media dupa esecul Simonei Halep cu Garbine Muguruza a fost neasteptat de virulent, dat fiind contextul.

Turnul Cathedral Plaza este inca in picioare, la doi ani dupa ce instanta a decis demolarea acestuia/ De ce nu a fost pusa inca in aplicare sentinta definitiva si care sunt pozitiile celor doua parti

Au trecut aproape doi ani de cand Curtea de Apel Ploiesti a decis la cererea Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucuresti ARCB) demolarea turnului Cathedral Plaza construit la doar cativa metri de catedrala Sfantul Iosif din Bucuresti. In luna iunie a acestui an se implinesc patru ani de cand instanta a decis ca autorizatia de construire in baza careia s-a ridicat aceasta cladire este nula. Cu toate acestea, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, nu a emis pana acum decizia de demoloare a turnului. Initial, edilul a declarat ca trebuie mai intai clarificat pe banii cui se va face demolarea cladirii, instanta nespecificand acest lucru, motiv pentru care a deschis si un proces in acest sens. Apoi, Sorin Oprescu a spus ca se teme ca lucrarile de demolare sa nu afecteze catedrala, incadrata ca monument istoric, si a comandat o expertiza care sa stabileasca riscurile. ARCB il acuza insa pe primarul general al capitalei, Sorin Oprescu, ca a devenit un apropiat al celor care detin cladirea de birouri si incearca prin toate tertipurile sa amane momentul implacabil al demolarii turnului.

Care sunt prioritatile SRI pe anul 2015

Comisia parlamentara de control al Serviciului Roman de Informatii a prezentat, luni, la finalul audierii conducerii Serviciului, prioritatile SRI pentru 2015. Lupta impotriva actiunilor de influentare a actului decizional la nivelul diverselor institutii ale statului cu afectarea grava131; a interesului public, disfunctiile economico-sociale grave care afecteaza131; calitatea vietii, precum si fenomenul terorist sunt teme prioritare pentru SRI, informeaza Hotnews.

Ela Craciun iti arata care sunt cele 13 semne clasice ale epuizarii

Cele 13 semne clasice ale epuizarii sunt enumerate de prezentatoarea emisiunii Numai de bine de la Antena 3, Ela Craciun, intr-o postare pe blogul personal. in engleza termenul e burnout - epuizare fizica sau.

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )