Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis a promulgat legea pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis a promulgat legea pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri Legea pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon, informeaza Adminsitratia Prezidentiala, transmite News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis a promulgat legea pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri Legea pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon, informeaza Adminsitratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea privinddeclararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri Legea pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon, dupa ce Parlamentul a respins cererea de reexaminare. Legea privinddeclararea.

Iohannis, nevoit sa promulge Legea Trianon dupa ce Parlamentul i-a respins cererea de reexaminare, iar CCR a decis ca este constitutionala

Klaus Iohannis, a semnat miercuri decretul privind promulgarea Legii pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon, informeaza Administratia Prezidentiala, seful statului fiind nevoit s-o promulge desi a contestat-o la Curtea Constitutionala si a retrimis-o Parlamentului pentru reexaminare.

CCR a amanat pentru 9 decembrie pronuntarea pe sesizarea lui Iohannis privind legea care interzice referirea la identitatea de gen in scoli

Inquam Photos George CalinCurtea Constitutionala a decis miercuri sa amane pronuntarea pentru 9 decembrie asupra sesizarii formulate de presedintele Klaus Iohannis privind legea care interzice referirea la identitatea de gen in scoli. Pentru aceeasi data a fost amanata si discutarea obiectiei PNL legata de modificarea Legii privind protectia consumatorilor impotriva dobanzilor excesive.

MACRON, DESPRE CARICATURI: Franta nu-si va schimba legea pentru ca aceasta socheaza in alta parte

Presedintele francez, Emmanuel Macron, a regretat astazi timiditatea relativa a sprijinului international dupa ultimele atentate din tara sa si a reafirmat ca Franta nu-si va schimba legea privind libertatea de exprimare pentru ca aceasta) socheaza in alta parte.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2275 seconds )