Libnet.ro
UNICEF

13:45

Iohannis: Nu putem dicta Republicii Moldova ce sa faca

România Liberă România Liberă,
Iohannis: Nu putem dicta Republicii Moldova ce sa faca

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, pentru Digi 24, ca guvernul de la Chisinau reprezinta o solutie de compromis, precizand ca Romania nu trebuie sa dicteze Republicii Moldova ce are de facut, ci doar sa exprime o optiune. continuă pe România Liberă

Premierul desemnat al Republicii Moldova, Chiril Gaburici, cere astazi votul de incredere al Parlamentului

Premierul desemnat al Republicii Moldova, Chiril Gaburici, va cere astazi votul de incredere al Parlamentului. Presedintele moldovean Nicolae Timofti a fost nevoit sa numeasca un nou candidat, dupa ce fostul.

Presedintele Klaus Iohannis, vizita la un important centru stiintific

Presedintele Klaus Iohannis va vizita joi Centrul de Cercetare ELI-NP Infrastructura Luminii Extreme - Fizica Nucleara) din cadrul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara.

Presedintele Klaus Iohannis merge in vizita la iCCJ, la invitatia Liviei Stanciu

Presedintele Klaus Iohannis va face, miercuri, la ora 11. 00, o vizita la inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei iCCJ), la invitatia presedintei acestei institutii, Livia Stanciu, potrivit programului.

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu ministrul ucrainean de Externe, Pavlo Klimkin. Sper ca armistitiul din Ucraina sa fie respectat

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit marti, la Palatul Cotroceni, pe Ministrul de Externe al Ucrainei, Pavlo Klimkin, aflat in vizita oficiala la Bucuresti. Seful statului si-a exprimat speranta ca intrarea.

FOTO Presedintele Klaus Iohannis le-a dat autografe copiilor pe terenul de tenis, la Sibiu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a dat autografe duminica pe terenul de tenis, la Sibiu, copiilor care participau la un turneu inclus in calendarul Federatiei Romane de TEnis.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )