Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cu Iohannis, Romania revine in atentia lumii democratice

România Liberă România Liberă,
Cu Iohannis, Romania revine in atentia lumii democratice

De la New York Times si Wall Street Journal, in Statele Unite, la The Economist, Financial Times, Le Monde, Le Figaro, Frankfurter Allgemeine Zeitung, Die Welt si Der Spiegel in Europa, toate marile publicatii ale lumii au relatat pe larg despre cozile lungi la ambasade si despre romanii care au asteptat si zece ore pentru a-si exprima votul. continuă pe România Liberă

New York Times: Alegerile prezidentiale din Romania, o problema de incredere/ Niciun candidat nu este susceptibil sa se compare cu Viktor Orban

Adevarata batalie in alegerile de duminica este care dintre candidati, care par de acord asupra problemelor importante, ii poate poate convinge pe romani ca nu va slabi institutiile democratice si centraliza puterea in jurul unui singur partid, ca in Ungaria, comenteaza New York Times, citat de Mediafax.

New York Times: Alegerile din Romania au o problema de incredere

Cotidianul american New York Times a publicat un material despre problema alegerilor prezidentiale din Romania in care arata ca miza celor doi candidati este de a convinge electoratul ca nu vor slabi institutiile democratice si nu vor centraliza puterea in jurul unui singur partid, asa cum s-a intamplat in Ungaria.

NEW YORK: 840 de persoane au votat pana la ora pranzului

Peste 800 de persoane au votat, pana la ora pranzului, la Consulatul Romaniei din New York, transmite Mediafax. Alte cateva sute de persoane asteapta la coada care se intinde de-a lungul catorva strazi.

Laude pentru DNA in ziarul New York Times

Cotidianul american The New York Times a publicat un articol elogios la adresa Laurei Codruta Kovesi, sefa DNA, institutie despre care scrie ca duce o campanie neasteptat de viguroasa impotriva coruptiei - o chestiune fierbinte in mijlocul alegerilor prezidentiale. NYTimes arata ca televiziunile sunt intr-o permanenta asteptare la portile DNA pentru a transmite imagini cu urmatorul episod din cel mai terifiant serial pentru elitele corupte din politica si busines.

New York Times publica un portret elogios pentru Laura Codruta Kovesi: Condamnarea lui Nastase, cel mai mare trofeu pentru sefa DNA (VIDEO)

O viata normala, cu mers la sala si la cinema. Unul dintre putinele interviuri cu procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, in care vorbeste despre viata ei privata, a fost publicat in New York Times.

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, portret elogios in New York Times

Cotidianul american The New York Times ii dedica un articol elogios Laurei Codruta Kovesi, sefa DNA, institutie despre care scrie ca duce o campanie neasteptat de viguroasa impotriva coruptiei - o chestiune fierbinte in mijlocul alegerilor prezidentiale. NYTimes arata ca televiziunile sunt intr-o permanenta asteptare la portile DNA pentru a transmite imagini cu urmatorul episod din cel mai terifiant serial pentru elitele corupte din politica si business si arata ca cel mai mare trofeu al lui Kovesi este condamnarea lui Adrian Nastase la inchisoare in Dosarul Zambaccian.

New York Times, despre alegerile de duminica: Totul este o problema de incredere

Adevarata batalie in alegerile de duminica este care dintre candidati, care par de acord asupra problemelor importante, ii poate poate convinge pe romani ca nu va slabi institutiile democratice si centraliza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )