Libnet.ro
UNICEF

15:01

Iohannis vrea sa se consulte cu partidele politice privind aderarea Romaniei la Zona Euro

România Liberă România Liberă,
Iohannis vrea sa se consulte cu partidele politice privind aderarea Romaniei la Zona Euro

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca va organiza consultari cu partidele politice, pentru identificarea unui consens politic national privind aderarea Romaniei la zona euro, informeaza Administratia Prezidentiala. continuă pe România Liberă

Iohannis vrea in Zona euro. Cum va obtine aceasta cu un guvern populist?

Cotroceniul va organiza consultari cu partidele politice, pentru identificarea unui consens politic national privind aderarea Romaniei la zona euro. Este insa nevoie de reforme profunde, iar dinspre BNR o adoptare rapida a monedei unice este privita cu scepticism.

Presedintele Iohannis va organiza consultari pe tema aderarii Romaniei la zona euro

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa se consulte cu partidele politice pentru a ajunge la un consens in vederea aderarii Romaniei la zona euro,a anuntat joi Administratia Prezidentiala. Presedintele s-a.

Klaus Iohannis a purtat discutii cu Victor Ponta si Mugur Isarescu despre aderarea Romaniei la zona euro

Presedintele Klaus Iohannis a avut joi o discutie cu premierul Victor Ponta si cu Guvernatorul Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, domnul Mugur Isarescu despre aderarea Romaniei la zona euro la 1 ianuarie.

UPDATE Intalnire Iohannis- Ponta - Isarescu la Cotroceni, pe tema procesului aderarii Romaniei la zona euro. Vor urma consultari cu partidele politice

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit joi, la Palatul Cotroceni, cu premierul Victor Ponta si pe guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei Mugur Isarescu, pentru a discuta despre procesul aderarii Romaniei la zona euro. Totodata, Administratia Prezidentiala informeaza ca presedintele va organiza in perioada urmatoare consultari cu partidele politice, pentru identificarea unui consens politic national privind aderarea Romaniei la zona euro.

Klaus Iohannis a cerut reexaminarea legii privind vanatoarea

Presedintele Klaus Iohannis a cerut reexaminarea legii privind vanatoarea, conform Stiri pe surse. Cererea a fost admisa de catre Comisia de Agricultura a Camerei Deputatilor. Interventiile legislative.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )