Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ion Cristoiu, despre marele examen al lui Traian Basescu: A renuntat fostul presedinte la cruciada impotriva abuzurilor din Justitie, acum ca Udrea a fost eliberata?

B1 B1,
Ion Cristoiu, despre marele examen al lui Traian Basescu: A renuntat fostul presedinte la cruciada impotriva abuzurilor din Justitie, acum ca Udrea a fost eliberata?

Surse din institutiile statului au vorbit de mai multe ori in ultimii zece ani despre o relatie speciala intre Traian Basescu si Elena Udrea si ca lupta fostului presedinte impotriva abuzurilor din justitie. continuă pe B1

Ion Cristoiu: Interviul dat ieri dovedeste posibilitatea ca, la un moment dat, Traian Basescu sa nu mai recunoasca nici ca a cunoscut-o pe Elena Udrea

Fostul presedinte Traian Basescu a aratat de doua ori in cadrul interviului de ieri ca este dispus ca, la un moment dat, sa se delimiteze total de Elena Udrea. Cel putin asa sustine jurnalistul Ion Cristoiu pe.

Ion Cristoiu: Umbland cu limba scoasa dupa o muiere care i-a dat cu flit, Gheorghe Nichita a facut din PSD un partid nataflet

Cazul primarului Gheorghe Nichita implica anumite aspecte psihologice si sociologice relevante pentru Romania, considera Ion Cristoiu pe blogul personal. Discutand despre acest caz, mai ales despre situatia.

Traian Basescu: Nu am nicio retinere sa spun Mai dati-i un mandat lui Kovesi. Ii reprosez recurgerea la arestari

Traian Basescu a venit luni, 4 mai, la Adevarul Live, pentru o discutie sincera despre cei 10 ani in fruntea statului. Fostul presedinte al Romaniei a explicat deciziile controversate pe care a trebuit sa le ia de-a lungul celor doua mandate la.

Lovitura SOC pentru Traian Basescu: Se redeschide dosarul spalarii de bani

Procurorul General redeschide dosarul in care fostul presedinte Traian Basescu este acuzat de spalare de bani. Cauza priveste tranzactiile imobiliare cu omul de afaceri Costel Casuneanu. Basescu nu mai este.

Tribunalul Constanta a decis ca Traian Basescu nu va fi audiat in dosarul fratelui sau

Sotia si cei doi copii ai lui Mircea Basescu vor fi audiati ca martori la Tribunalul Constanta in dosarul in care membri ai familiei lui Sandu Anghel sunt judecati pentru santajarea fratelui fostului presedinte, instanta respingand insa solicitarile de audiere a lui Traian Basescu si Dorel Onaca.

RA-APPS va incepe procedura de negociere pentru vanzarea vilei 11 din Snagov propusa ca resedinta fostului presedinte Traian Basescu

Vila propusa fostului sef al statului, Traian Basescu, nu a fost vanduta nici la a treia incercare, astlfe ca se va incepe procedura de negociere. Regia Patrimoniului Protocolului de Stat RA-APPS) nu a primit.

Traian Basescu: Pledoaria mea este pentru judecatorul independent. Sunt impotriva arestarilor preventive atunci cand nu este cazul (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a facut joi in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV o serie de precizari cu privire la mesajul postat pe Facebook cu privire la modificarea Codului penal. Din.

Traian Basescu: Justitia romaneasca este supusa presiunilor politice

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, joi, in cadrul unei emisiuni televizate, de la B1 TV, ca politica penala nu este facuta de parchete si SRI, ci de guverne si parlamente. Astfel, fostul sef al statului a subliniat ca in justitia romaneasca se afla sub presiuni politice.

Elena Udrea, eliberata dupa 72 de zile de arest. Protejata lui Traian Basescu, in arest la domiciliu

Elena Udrea a fost eliberata dupa 72 de zile de arest. Protejata lui Traian Basescu a reusit sa obtina arestul la domiciliu, dupa 10 zile petrecute la Penitenciarul Targsor si alte 62 in arestul central. Imed.

Traian Basescu isi continua seria de ATACURI DURE: Opriti-va, imbecililor!

La cateva minute dupa ce Udrea ii multumea din poarta inchisorii pentru sustinere, Traian Basescu lansa un atac furibund pe Facebook la adresa parlamentarilor care au propus modificarea Codului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )