Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ion Cristoiu, scenarii incredibile: Coldea era coleg de misiune cu Ghita. imprietenirea cu Kovesi a fost o misiune (VIDEO)

B1 B1,
Ion Cristoiu, scenarii incredibile: Coldea era coleg de misiune cu Ghita. imprietenirea cu Kovesi a fost o misiune (VIDEO)

Jurnalistul Ion Cristoiu a lansat mai multe scenarii incredibile in timp ce comenta pentru B1TV suspendarea din functie a prim-adjunctului SRI, Florian Coldea, in contextul dezvaluirilor facute de. continuă pe B1

Ion Cristoiu: Ofiterul specialist in Operatiuni Speciale, Florian Coldea, victima unei OPERATIUNI SPECIALE?

Ion Cristoiu a scris in Gandul de vineri, dar care a fost publicat joi seara, pe blogul personal, despre cel mai important subiect al momentului din spatiul public. Jurnalistul.

Ion Cristoiu: Sa nu-si dea seama Eduard Hellvig ca principala victima a Scandalului Sebastian Ghita e el si nu Florian Coldea?

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in Gandul de miercuri, de pe blogul personal, despre ultima inregistrare cu Sebastian Ghita, in care divulga informatii despre cei cu care a.

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis vrea sa fie un fel de SUPERPREMIER. Dupa Guvernul Dacian Ciolos, presedintele are un Guvern al Meu, Guvernul PSD condus de Sorin Grindeanu

Ion Cristoiu scrie in Gandul de Joi de pe blogul sau despre faptul ca Legea Constitutionala a Romaniei delimiteaza prerogativele presedintelui de cele ale premierului in domeniile financiar.

Ion Cristoiu: Diversiunea pentru inabusirea Scandalului Sebastian Ghita a venit mai repede decat ma asteptam. S-a grabit s-o puna la cale Liviu Dragnea!

Ion Cristoiu scrie in Gandul de marti despre abuzurile care au iesit la iveala in ultima perioada de timp si vizeaza Sistemul institutiilor de forta, avand aza Binomului SRI-DNA. Aceste.

Ion Cristoiu, atac virulent la adresa Madalinei Dobrovolschi Puscalau: A venit imbracata in pijama. Ori este analfabeta, ori este o obraznicie rara si trebuie data afara (VIDEO)

Jurnalistul Ion Cristoiu s-a aratat revoltat de tupeul cu care vorbeste purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi Puscalau. Acesta a afirmat ca este de o.

Ion Cristoiu: Am un Dosar a carui publicare ar zgudui Romania! Cine-l vrea?!

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie, in Gandul de Luni, despre autodenunturile lui Sebastian Ghita si considera ca implicarea acestuia in executia mafiota cu ajutorul Justitiei a lui.

Traian Basescu, despre suspendarea prim-adjunctului SRI, Florian Coldea: Era o masura necesara. Institutia trebuia sa reactioneze

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a reactionat cu privire la suspendarea prim-adjunctului SRI, Florian Coldea, explicand ca masura luata, joi seara, de directorul Eduard Hellvig era necesara.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1948 seconds )