Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Cristoiu: Diversiunea pentru inabusirea Scandalului Sebastian Ghita a venit mai repede decat ma asteptam. S-a grabit s-o puna la cale Liviu Dragnea!

B1 B1,
Ion Cristoiu: Diversiunea pentru inabusirea Scandalului Sebastian Ghita a venit mai repede decat ma asteptam. S-a grabit s-o puna la cale Liviu Dragnea!

Ion Cristoiu scrie in Gandul de marti despre abuzurile care au iesit la iveala in ultima perioada de timp si vizeaza Sistemul institutiilor de forta, avand aza Binomului SRI-DNA. Aceste. continuă pe B1

De la Sebastian Ghita la Ion Cristoiu. Linii de continuitate

Urmaresc si eu de cateva zile incoace seria de dezvaluiri pre-inregistrate ale fugarului cu epoleti Sebastian Ghita, difuzate in prime-time de postul proprietate personala Romania tv.

Ion Cristoiu: Am un Dosar a carui publicare ar zgudui Romania! Cine-l vrea?!

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie, in Gandul de Luni, despre autodenunturile lui Sebastian Ghita si considera ca implicarea acestuia in executia mafiota cu ajutorul Justitiei a lui.

Liviu Dragnea: Pentru mine, seful statului devine plictisitor. Sa-si indrepte atentia asupra scandalului legat de dezvaluirile lui Sebastian Ghita, noi ne ocupam de alte lucruri

Liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, considera ca seful statului devine deja plictisitor pentru ca il pomeneste mereu in mod public si spune ca, daca tot pune presiune pe anumite institutii, putea sa se aplece si asupra scandalului legat de dezvaluirile lui Sebastian Ghita.

EXCLUSIV. Fugarul Sebastian Ghita ar fi in Iordania, confirma pentru Romania libera un interlop urmarit international care scapa de ani de zile de Justitie. Ghita si un interlop celebru ridiculizeaza institutiile statului

Un interlop si urmarit international, sustine ca Sebastian Ghita s-ar afla in Iordania. Acesta a dat de inteles reporterilor RL ca ar fi dispus sa ofere amanunte suplimentare, dar contra cost.

Sebastian Ghita, in ultima inregistrare: Coldea l-a amenintat pe Ponta, de fata cu mine, ca-l aresteaza daca semneaza contractul pentru Comarnic - Brasov

Sebastian Ghita, pe numele caruia a fost emis un mandat de arestare preventiva. a declarat, intr-o noua inregistrare, ca Florian Coldea l-a amenintat pe Victor Ponta ca il aresteaza daca semneaza contractul privind Autostrada Comarnic-Brasov. Ghita a prezentat imagini cu Florian Coldea despre care spune ca sunt filmate la casa sa de la Cheia.

Sebastian Ghita: Coldea l-a amenintat pe Victor Ponta de fata cu mine ca-l aresteaza daca semneaza contractul pentru autostrada Comarnic - Brasov

Sebastian Ghita a spus intr-o noua inregistrare video difuzata de RTV a sasea) ca Florian Coldea, prim-adjunctul SRI, l-ar fi amenintat pe Victor Ponta ca-l aresteaza daca semneaza contractul de construire a autostrazii Comarnic - Brasov. Coldea l-a amenintat pe Ponta de fata cu mine ca-l va aresta, impreuna cu angajatii CNADNR, daca semneaza contractul Comarnic - Brasov, a spus Ghita.

Instanta suprema a emis un mandat european de arestare de numele lui Sebastian Ghita

Instanta suprema a emis, marti, un mandat european de arestare pe numele lui Sebastian Ghita, omul de afaceri urmand sa fie dat in urmarire internationala, prin Interpol, au declarat surse judiciare pentru News. ro.

Mandat european de arestare pe numele lui Sebastian Ghita

Curtea suprema a emis, marti, un mandat european de arestare pe numele lui Sebastian Ghita, fostul deputat urmand sa fie dat in urmarire internationala, prin Interpol, au declarat surse judiciare, pentru News. ro.

ICCJ decide definitiv arestarea preventiva a lui Sebastian Ghita, mandat emis in lipsa, dupa disparitia fostului deputat

Completul de cinci judecatori al instantei supreme a decis definitiv, marti, arestarea preventiva a lui Sebastian Ghita, mandatul emis pe numele acestuia in dosarul in care este judecat pentru fapte de coruptie, alaturi de fosti sefi de Parchet si.

EXCLUSIV. Fugarul Sebastian Ghita ar fi in Iordania, sustine un interlop urmarit international care scapa de ani de zile de Justitie. Ghita si un interlop celebru ridiculizeaza institutiile statului

Un interlop si urmarit international, sustine ca Sebastian Ghita s-ar afla in Iordania. Acesta a dat de inteles reporterilor RL ca ar fi dispus sa ofere amanunte suplimentare, dar contra cost.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2333 seconds )