Libnet.ro
UNICEF

15:01

Ion Cristoiu: Traian Horia ne trimite o noua corespondenta din Anglia - Al patrulea Reich german

B1 B1,
Ion Cristoiu: Traian Horia ne trimite o noua corespondenta din Anglia - Al patrulea Reich german

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de duminica, de pe blogul sau, despre relatiile diplomatice din ce in ce mai tensionate ale Uniunii Europene. Cristoiu atrage atentia. continuă pe B1

Patimile lui Traian Basescu si condeiul lui Ion Cristoiu

De necrezut este nivelul la care a ajuns si tot mai descalificante apar josnicele tertipuri folosite in vederea indeplinirii ordinelor avand drept obiectiv salvarea si martirizarea lui Traian Basescu de care se slujeste jurnalistul Ion Cristoiu. Un condeierprost curatat cu detergent de slaba calitate dezoaiele presei comuniste caruia unii inca se mai incapataneaza sa ii spuna maestru.

Ion Cristoiu: Grecia - De la vacantele ca in familie la vacantele ca-n ghetouri de lux

Jurnalsitul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de sambata, de pe blogul sau, despre situatia economica reala a Greciei. Cristoiu posteste experienta sa traita in vacanta.

Ion Cristoiu: Pentru ca Istoria e de genul feminin, marii ziaristi, de regula, barbati, nu-i pot prevedea hachitele

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de vineri, de pe blogulsau despre relatarea asasinarii arhiducelui Franz Ferdiand, din editia publicatiei Adevarul din 1914. Cristoiu.

Ion Cristoiu: Din cite stim, Madalina Puscalau nu e inca mama lui Klaus Iohannis!

Jurnalistul Ion Cristoiu lanseaza in postarea sa pe blogde joi un atac la adresa purtatoarei de cuvant apresedintelui Iohannis, Madalina Puscalau. Cristoiu critica felul in care.

Politia britanica face perchezitii la o noua adresa din Marea Britanie

Politia britanica cauta o adresa in East Ham, intr-un cartier din estul Londrei, a declarat un fotograf Reuters duminica, relatand ca exista un cordon in fata cladirii si un numar mare de politisti, potrivit Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )